Antena Meniu Search
x

Mamă din Ploieşti, amendată după ce a reclamat la 112 că fiul său a fost fotografiat de un bărbat dubios

O mamă din Ploieşti a fost amendată de poliţişti, după ce a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a cerut ajutor pentru că fiul ei ar fi fost fotografiat şi abordat de un bărbat dubios.

de Redactia Observator

la 15.03.2019, 13:47

Mamă din Ploieşti, amendată după ce a reclamat la 112 că fiul său a fost fotografiat de un bărbat
Mamă din Ploieşti, amendată după ce a reclamat la 112 că fiul său a fost fotografiat de un bărbat - Arhivă

O mamă din Ploieşti a fost amendată de poliţişti, după ce a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a cerut ajutor pentru că fiul ei ar fi fost fotografiat şi abordat de un bărbat dubios.

Femeie a povestit că totul s-a întâmplat la sfârşitul săptămânii trecute, atunci când fiul ei, în vârstă de 12 ani, a plecat la un coleg care locuieşte în apropiere.

"Băiatul meu, în vârstă de 12 ani, a plecat după amiază către locuința unui coleg și prieten din apropiere. În drum către acesta, a observat un bărbat cu părul grizonat, care stătea pe o bancă, având în brațe un laptop și un aparat foto.

Mi-a spus că i s-a părut puțin ciudat, dar și-a văzut de drum, ajungând la prietenul său. După câteva minute au revenit spre locuința noastră. Când s-au apropiat de bărbatul cu pricina, acesta s-a ridicat brusc de pe bancă și a început să îi fotografieze. mai mult decât atât, a încercat să converseze cu ei: 'ce băieți frumoși!'.

Pe acelaşi subiect

Întâmplarea a făcut să îl sun pe băiatul meu chiar în acel moment, el relatându-mi la telefon situația. I-am spus să se grăbească spre casă, pentru că voi suna la poliție. Bărbatul l-a auzit pe băiat repetând ceea ce am spus, iar la cuvântul poliție și-a luat imediat bagajele și s-a îndepărtat rapid.

Am coborât din casă, împreună cu mama mea, însă bărbatul dispăruse. Nu am ezitat să sun la 112, serviciu care a trimis un echipaj de poliție. După ce i-am relatat polițistului, stupoare: mi-a spus că am apelat abuziv 112 și mă va amenda!!! Mi s-a părut halucinant, așa că am refuzat să semnez procesul verbal, hotărâtă să îi sesizez pe superiorii acestuia", a declarat femeia pentru observatorulph.ro.

Poliţiştii IPJ Prahova au deschis o anchetă în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Mamă din Ploieşti, amendată după ce a reclamat la 112 că fiul său a fost fotografiat de un bărbat dubios