Antena Meniu Search
x

Video Mamă şi fiică, găsite moarte în Braşov: una arsă de vie în curte, cealaltă, strangulată în bucătărie. Misterul tragediei, pe cale să fie elucidat

Misterul cazului tulburător din localitatea Hoghiz din judeţul Braşov, unde o mamă şi fiica ei au fost găsite moarte la sfârșitul săptămânii trecute pare să fie elucidat de anchetatori. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional.

de Redactia Observator

la 19.12.2023, 09:36

Vezi și

Ancheta este una extrem de complicată, mai ales că pe corpul tinerei au fost găsite urme de strangulări. În urma necropsiilor, anchetatorii susţin ipoteza unei crime urmată de o sinucidere.

Adrian Radu, prim procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov: Este una dintre ipotezele pe care o avem în vedere. Această ipoteză pare să se contureze. Între orele 14 şi 16, din câte ţin minte a intervenit decesul fetei, care era fiica celei găsite în curte, iar în jurul orei 15 şi 17, a intervenit decesul celei de-a doua femei, respectiv mama celei găsite în casă. Nicio persoană nu este cercetată în cazul de faţă, în calitate de suspect sau inculpat. 

Mama fetei ar fi suferit de depresie

Reamintim că femeia de 45 de ani a fost găsită carbonizată chiar în curtea locuinţei, iar fiica sa, de 25 de ani, era fără suflare în interiorul casei. Vecinii susţin că mama fetei ar fi suferit de depresie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Mamă şi fiică, găsite moarte în Braşov: una arsă de vie în curte, cealaltă, strangulată în bucătărie. Misterul tragediei, pe cale să fie elucidat