Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O mămică din Piteşti a fost 'linşată' la grădiniţă, după ce a refuzat să finanţeze petrecerile copiilor

O mămică din Piteşt a fost 'linşată' de educatoare şi părinţii copiilor de la grădiniţă după ce a refuzat să finanţeze petrecerile copiilor şi a ameninţat că va sesiza autorităţile cu privire la practica sistemului de plăţi.

de Redactia Observator

la 28.06.2018 , 11:48

O mămică din Piteşti a fost 'linşată' la grădiniţă, după ce a refuzat să finanţeze petrecerile copiilor O mămică din Piteşti a fost 'linşată' la grădiniţă, după ce a refuzat să finanţeze petrecerile copiilor - Facebook

O mămică din Piteşt a fost 'linşată' de educatoare şi părinţii copiilor de la grădiniţă după ce a refuzat să finanţeze petrecerile copiilor şi a ameninţat că va sesiza autorităţile cu privire la practica sistemului de plăţi.

Mihaela Petrescu are o fetiţă înscrisă la Grădiniţa de stat cu program prelungit 'Căsuţa Poveştilor' din Piteşti.

Tânăra a povestit că, la începutul lunii iunie, casiera asociaţiei de părinţii de la grupa 'Steluţelor' i-a cerut suma de 100 de lei pentru organizarea unei petreceri de sfârşit de an.

Articolul continuă după reclamă

Femeia a refuzat să plătească şi i-a spus că această practică este una ilegală.

Pe acelaşi subiect

De cealaltă parte, toţi ceilalţi părinţi ai căror copii sunt în respectiva grupă au achitat banii.

În total, s-au strâns peste 2.000 de lei.

Mihaela Petrescu a precizat că pentru petrecerea organizată la Muzeul Goleşti din Piteşti, părinţii au plătit o chirie de 150 de lei, sumă la care s-au adăugat banii cheltuiţi pentru sucuri şi tort.

Astfel, suma pentru petrecere ar fi fost cu mult mai mică decât cea adunată de casiera grupei.

Tânăra mămică le-a reproşat părinţilor că au folosit restul sumei de bani în alte scopuri, motiv pentru care a fost convocată într-o şedinţă la grădiniţă.

La respectiva şedinţă, femeia a fost 'linşată verbal' de ceilalţi părinţi şi astfel s-a hotărât să facă plângeri la Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş şi la ANAF.

"În această ţară, dacă îţi ceri drepturile printr-o reclamaţie, ţi se duce buhul. Arătăm cu degetul părinţii care ridică capul din turmă. Eşti stigmatizat pe loc şi pus la punct, întocmai ca pe vremea răposatului. Apoi, a face reclamaţii când ai o nemulţumire se termină cu o replică de genul «Dacă nu vă place, dragă doamna, puteţi să va mutaţi copilul». Deci pentru a rezolva o problemă trebuie mutat copilul, nu să se schimbe sistemul, acest lucru mi s-a spus de către directoare în repetate rânduri", a declarat Mihaela Petrescu, pentru jurnaliştii de la Adevărul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » O mămică din Piteşti a fost 'linşată' la grădiniţă, după ce a refuzat să finanţeze petrecerile copiilor