Meniu
Search
x

Foto Managerul Spitalului de Pneumoftiziologie Iași a desfundat cu mâinile lui canalizarea, la subsol, după o ploaie torențială

Radu Crișan-Dabija, managerul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Iași, a povestit într-o postare pe Facebook cum a fost nevoit să coboare în subsolul unității medicale, după ce o ploaie puternică a înfundat canalizarea. "Mie nu îmi cad galoanele să mă bag și să desfund un canal de la spitalul de care, momentan, răspund", a spus el. Managerul a insistat pentru condiții decente pentru pacienți și personal și a subliniat faptul că activitatea medicală ar trebui efectuată într-o clădire nouă.

De Redactia Observator la 11.09.2022, 15:47

"Da, da, stiu! “Managerul coordoneaza”, “managerul se asigura ca..”, managerul “dăcât” se uita, el priveste si instuieste. Ma scuzati, bullshit!

Dupa ploaia de aseară, a fost atat de multa apa incat pluvialele s-au infundat si “curtea engleza” a Spitalul Clinic De Pneumoftiziologie Iași s-a umplut rapid de apă, apa care curgea prin gaurile de aerisire in subsol si in bucataria pe care tocmai o renovam. Hint pentru presa: renovam bucataria, facem bine!

Eu nu pot sa stau deoparte si sa ma uit cum curge apa in spital. M-am alaturat rapid echipei tehnice venite de acasa si ne-am impartit sarcinile, cate 2 oameni la cate o scurgere. 

MIE NU IMI “CAD GALOANELE” sa ma bag si sa desfund un canal de la spitalul de care, momentan, raspund. 

Pe acelaşi subiect

Dar voua, celor de la birouri sau tribune, de langa paturi sau din paturi, va cade ceva sa sustineti cauza Spitalului Clinic De Pneumologie Iasi ?

AVEM NEVOIE DE CONDITII DECENTE PENTRU PERSONAL SI PACIENTI. #PNEUMOIASI are nevoie de o cladire noua !!!", a scris pe Facebook Radu Crișan-Dabija, managerul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Iași.

Acesta a menționat în postare și pagina de Facebook a Consiliului Județean Iași, precum și pagina Ministerului Sănătății, în speranța că mai marii din administrație vor înțelege că sunt necesare investiții.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Managerul Spitalului de Pneumoftiziologie Iași a desfundat cu mâinile lui canalizarea, la subsol, după o ploaie torențială