Antena Meniu Search
x

Video Incendiu Spital Ploieşti. Managerul a fost ținut la poartă: "Lăsaţi-mă să intru! Sunt director, vă rog! Am treabă!"

Forţele de ordine trimise, joi dimineaţă, la sediul secţiei de boli infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti au împiedicat accesul în curtea spitalului al managerului unităţii medicale, Bogdan Nica. Medicul a fost nevoit să aibă un schimb de replici cu cei de la pază şi cu jandarmii, cărora le-a explicat că este manager şi că nu poate să îşi lase autoturismul în poarta unităţii medicale pentru a intra să semneze, împreună cu cei de la ISU, procesul verbal încheiat în urma intervenţiei la incendiu.

de Redactia Observator

la 11.11.2021, 10:43

Vezi și

Ajuns cu autoturismul personal în faţa porţii de intrare în curtea secţiei de boli infecţioase, managerul spitalului a aflat că poliţia a dispus ca nimeni, nici măcar angajaţii unităţii medicale, să nu intre cu autovehicule în curtea unităţii. "Lăsaţi-mă să intru. (..) Chemaţi-l pe băiatul de la jandarmi să mă lase să intru în curtea spitalului, sunt director, vă rog!", le-a transmis managerul Bogdan Nica. 

În replică, o persoană de la pază i-a spus: "De la poliţie nu ne dă voie să dăm drumul la nicio maşină străină". Managerului i s-a explicat că există o dispoziţie de la poliţie în acest sens. "Sunt directorul spitalului", a replicat managerul. Acesta a întrebat dacă trebuie să îşi lase autoturismul la partea unităţii medicale pentru a intra în curte să semneze, alături de reprezentanţii ISU, procesul verbal. 

Manager Spitalul din Ploiești, împiedicat să intre: Cui să cereţi aprobare?

"E spitalul unde sunt eu director. Cui să cereţi aprobare? Lăsaţi-mă să intru! Am treabă! Sunt cu colegii de la ISU să încheiem procesul verbal. Deschideţi-mi poarta!", a mai spus el. În cele din urmă el s-a dat jos, a explicat că e persoana care conduce acel spital şi a fost lăsat în interior. Surse din IPJ Prahova au declarat că poliţia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în urma incendiului în care au murit doi oameni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Incendiu Spital Ploieşti. Managerul a fost ținut la poartă: "Lăsaţi-mă să intru! Sunt director, vă rog! Am treabă!"