Antena Meniu Search
x

Manelist bătut cu bestialitate într-un restaurant din Bucureşti (Video)

Un nou scandal se prefigurează în lumea maneliştilor. După ce, la sfârşitul lunii trecute, Florin Salam a fost lovit cu pumnul în faţă de la o nuntă în Milano, un alt manelist ar fi fost bătut într-un restaurant din Bucureşti.

Marius Babanu a fost lovit la o petrecere
Manelist bătut cu bestialitate într-un restaurant din Bucureşti - captura video YouTube

Un nou scandal se prefigurează în lumea maneliştilor. După ce, la sfârşitul lunii trecute, Florin Salam a fost lovit cu pumnul în faţă de la o nuntă în Milano, un alt manelist ar fi fost bătut într-un restaurant din Bucureşti.

Este vorba despre Marius Babanu. Invitat să cânte la o petrecere, manelistul ar fi fost lovit cu brutalitate de câţiva petrecăreţi. 

Totul s-ar fi întâmplat duminică noapte, într-un restaurant din Bucureşti. 

Invitat la emisiune Acces Direct, manelistul a povestit de la ce a plecat sacndalul.

Pe acelaşi subiect

"În jurul ore 23.00 am fost chemat să cânt şi, la sfârşitul programului, am fost bătut de unul dintre invitaţi cu bestialitate. Pur şi simplu. S-a ajuns prea departe. Nu le-am greşit cu nimic, ei m-au sunat cu o zi înainte să vin la petrecere. Le-am spus că o să ajung. Am mai cântat la ei, au mai fost mici divergenţe, dar am trecut cu vederea.

Dar acum s-a ajuns prea departe. Am fost la Poliţie, am fost la IML, am făcut ce trebuia să fac. Nu se mai poate aşa ceva", a declarat Marius Babanu la Acces Direct.

"M-au scos afară. Dan Pralea m-a luat de gât şi m-a întrebat de ce i-am vorbit nepotului lui nu ştiu cum. Şi atunci mi-a dat două calapoade d'astea şi m-a luat ameţeala", a mai spus manelistul.

Reamintim că, la sfâştiul lunii trecute, Florin Salam a fost bătut într-un restaurant din Milano, acolo unde cânta la o nuntă.

La un moment dat, după multe ore de petrecere, Salam cânta înconjurat de mai mulţi bărbaţi, printre care şi Lower Stan, un interlop stabilit în Italia.

Aflat sub influenţa alcoolului şi a drogurilor, aşa cum a precizat chiar agresorul, la un moment dat, bărbatul s-a supărat din cauza unei dedicaţii şi l-a lovit pe Florin Salam cu pumnul în faţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Manelist bătut cu bestialitate într-un restaurant din Bucureşti (Video)