Antena Meniu Search
x

Curs valutar

MARȘ DE SOLIDARITATE: dedicat victimelor din clubul Colectiv, duminică, în BUCUREȘTI. Vezi care e traseul

Un marş dedicat victimelor incendiului de vineri seară din clubul Colectiv din Bucureşti este organizat prin intermediul platformei Facebook.

de Redactia Observator

la 31.10.2015 , 20:13

Un marş dedicat victimelor incendiului de vineri seară din clubul Colectiv din Bucureşti este organizat prin intermediul platformei Facebook pentru duminică, începând cu ora 14.00, pornind din Piaţă Universităţii.

"Duminică, ne vedem la Universitate, la ora 14.00! Anunţaţi-i şi pe ceilalţi! Toţi sunt bineveniţi. Copiaţi mesajul şi publicaţi-l pe pagină voastră, pentru a fi văzut de mai multă lume", scriu mai mulţi utilizatori ai platformei online, potrivit Mediafax.

Marşul se va încheia în faţă clubului Colectiv, unde se vor ţine momente de reculegere, au declarat surse pentru agenţia Mediafax.

Articolul continuă după reclamă

În urmă incendiului produs vineri seară în Clubul Colectiv din Capitală şi-au pierdut viaţă 27 de oameni, iar alţi aproximativ 200 au fost răniţi. La acest moment, 146 de persoane sunt internate la 12 spitale din Bucureşti.

Vineri seară, clubul găzduia un concert al trupei Goodbye to Gravity, pentru lansarea unui nou album - "Mantras of war". 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » MARȘ DE SOLIDARITATE: dedicat victimelor din clubul Colectiv, duminică, în BUCUREȘTI. Vezi care e traseul