Antena Meniu Search
x

Amantlâc încheiat cu un atac sângeros în Maramureş. O mamă a fost înjunghiată în faţa magazinului la care lucra

Tentativă de omor urmată de sinucidere în localitatea Dragomireşti din Maramureş. O mamă a doi copii a fost înjunghiată în faţa magazinului la care lucra.

de Redactia Observator

la 02.07.2020, 11:17

Vezi și
  • Individul era recent ieşit din autoizolare.
  • S-a întors de la muncă din străinătate.

Agresorul, un bărbat despre care localnicii spun că ar fi avut o relaţie extraconjugală, s-a sinucis imediat după comiterea faptei. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Femeia a fost salvată de sub ploaia de lovituri de un bărbat care se afla în trecere.

Imaginile au fost surprinse ziua în amiaza mare de camerele de supraveghere amplasate pe o stradă din Dragomireşti, judeţul Maramureş. Angajata unui magazin alimentar din localitate a fost atacată în faţa chişcului de un bărbat cu care ar fi avut o relaţie interzisă.

Individul era recent ieşit din autoizolare după ce s-a întors de la muncă din străinătate. Cum a ieşit în libertate, s-a dus direct la magazinul unde lucra femeia.

Până când femeia l-a văzut şi a ieşit afară, unde au început să se certe. Bărbatul i-ar fi cerut să plece cu el şi să îşi lase familia şi pe cei doi copii. Refuzat şi orbit de gelozie, individul s-a tranformat în călău şi a atacat-o cu un cuţit.

Vecin: A răgnit. Nu am văzut. Eu din casă am auzit-o, nu am mai ieşit. Când am ieşit aici, nu am mai văzut-o, doar pe el jos. 

Norocul femeii a fost că în acel moment a trecut prin zonă un localnic.

Mitică Ardelean, martor: Am văzut că fugeau unul după altul. Între timp am observat un cuţit.  Am încercat să evit impactul, m-am băgat cu maşina cât mai în dreapta, să-l pot bloca pe el. 

Omul era în maşină cu copiii. Chiar unul dintre ei a salvat-o pe femeie de sub ploaia de lovituri.

Mitică Ardelean, martor: Copilul mare l-a împins cu uşa şi l-a îndepărat. Atunci, persoana înjunghiată a fost luată în maşină şi am plecat la Urgenţe.

Femeia a fost dusă de către şofer la centrul medical din localitate. De aici, o ambulanţă a transferat-o la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei, unde a rămas internată.

În urmă, a rămas bărbatul, care după comiterea faptei şi orbit de furie, şi-a pus capăt zilelor.

Ionela Cozma, purtător de cuvânt IPJ Maramureş: La faţa locului au intervenit de urgenţă poliţiştii din oraş şi personalul medical, care a constatat decesul uneia dintre cele două persoane, un bărbat în vârstă de 40 de ani. Cadavrul acestuia a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei.

Cazul este acum cercetat de procurori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Amantlâc încheiat cu un atac sângeros în Maramureş. O mamă a fost înjunghiată în faţa magazinului la care lucra