Antena Meniu Search
x

"Mare balaceala" de la Galati! Sute de persoane s-au racorit in fantana arteziana din oras

Pe locuri, fiti gata, aruncati-va in fantana arteziana! Asa a inceput la Galati cea mai mare balaceala. Aproape doua sute de copii, mai mari si mai mici, s-au racorit in fantana arteziana uriasa dintr-un parc din oras

Vezi și

Pofta de distractie a venit mai intai pe Facebook, unde a fost anuntata "Marea Balaceala". Ca sa nu-i racoreasca politistii cu o amenda, organizatorii au luat mai intai aprobare de la primarie. "M-am gandit ca sa nu dam bani la bazin, facem baie, inotam si toata lumea sa se balaceasca", a declarat Cristian Codineac, organizator.

La invitatia de pe Facebook au raspuns o mie de tineri, dar numai doua sute si-au facut aparitia. Destui pentru o balaceala pe care s-o tina minte. Inarmati cu pistoale cu apa, sticle de plastic taiate si chiar bidoane de cinci litri, adolescentii au intrat in fantana arteziana.

Cei mai mici dintre participanti au fost insotiti de parinti. "Sunt multi care n-au reusit sa plece in vacanta la munte, la mare, acum si-au dat intalnire aici", spune un parinte. Si de aici incepe o mare jucarie, prietenie si o amintire, care in viitor, care le va fi in viata ceva drag si le vor povesti nepotilor.

Lupta in apa s-a terminat dupa trei ore, dar razboiul va continua peste cateva zile. "Data viitoare, pe 15 sau pe 20 sa adun cat mai multe numere de telefon, sa trimit invitatii, sa fie cat mai multa lume", a mai spus organizatorul.

Ramane de vazut daca autoritatile locale vor da unda verde unei balaceli si mai mari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Mare balaceala" de la Galati! Sute de persoane s-au racorit in fantana arteziana din oras