Antena Meniu Search
x

Video Marea Britanie a dat drumul măsurilor de relaxare, după ce peste 32 de milioane de persoane s-au vaccinat împotriva coronavirusului

Marea Britanie relaxează astăzi măsurile draconice din timpul carantinei. Oamenii se întorc astăzi în magazinele neesenţiale, frizerii, saloane de infrumuseţare, săli de fitness şi la terase. Dis-de-dimineaţă, oamenii au format cozi în faţa magazinelor.

de Redactia Observator

la 12.04.2021, 13:58

Vezi și
  • În Marea Britanie se redeschid magazinele neesenţiale, frizeriile, saloanele de înfrumuseţare, sălile de fitness şi terasele.

Redeschiderea teraselor a fost motiv de sărbătoare pentru britanici. La miezul nopţii, mai multe localuri au scos lacătul de pe uşă după luni întregi de carantină. 

Nerăbdători au fost să ajungă şi în magazinele nonesenţiale. O mulţime de oameni au venit în faţa vitrinelor încă de la 6 dimineaţa, pentru a-şi asigura un loc în faţă la cozile uriaşe. 

Anna Swift, patron magazin de pantofi: A fost foarte, foarte îngrijorător. Este singura mea sursă de venit. Aşa că asta a pus o presiune mare pe toată familia. 

Peste 32 de milioane de britanici s-au vaccinat, până acum, împotriva coronavirusului

Pe acelaşi subiect

De astăzi, milioane de oameni se vor putea întoarce şi în saloanele de înfrumuseţare şi în săli de fitness. 

Yvonne Meerick, patron coafor: Avem un personal extraordinar care a rezistat până acum şi avem o clientelă foarte loială. Se vede lumina de la capătul tunelului şi sperăm că mergem înainte cu bine şi ne aşteaptă lucruri bune de acum. 

Relaxarea vine la o zi după ce Regatul Unit a înregistrat doar şapte decese provocate de coronavirus, cel mai scăzut bilanţ din septembrie şi până acum. Totodată, Marea Britanie are cei mai mulţi oameni vaccinaţi din toată Europa. Peste 32 de milioane de oameni au primit cel puţin prima doză, adică peste 60% din populaţia adultă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Marea Britanie a dat drumul măsurilor de relaxare, după ce peste 32 de milioane de persoane s-au vaccinat împotriva coronavirusului