Antena Meniu Search
x

Detalii sfâşietoare despre Ana Maria, tânăra dispărută în mare, după un gest bizar: şi-a făcut cruce şi a păşit în apă, spun martorii

Marea Neagră a mai înghiţit o viaţă, iar o turistă este încă dată dispărută în larg. Salvamarii şi scafandrii caută de mai bine de 12 ore în larg, la Mangalia, o tânără de 29 de ani.

Vezi și

Salvamarii şi scafandrii caută de mai bine de 12 ore în larg, la Mangalia, o tânără de 29 de ani. Martorii povestesc că au văzut-o cum s-a închinat înainte de a intra în apă. Apoi, a dispărut. 

Abia se luminase de zi când tânăra şi-a abandonat lucrurile pe nisip şi a intrat în apă. În geantă, salvamarii i-au găsit mai multe medicamente antidepresive.

Cu o seară înainte, o ambulanţă a preluat-o pe Ana Maria de pe o stradă din Neptun, unde locuia cu chirie.

Consumase alcool şi începuse să se simtă rău. A rămas internată în spital pentru o noapte întreagă, iar dimineaţă s-a externat pe semnătură.

Medicilor le-a spus că trebuie să ajungă la muncă, în Vama Veche, unde lucra ca ospătar la restaurantul unui hotel. Dar, chiar la ieşire din spital, a intrat în mare.

Scafandrii şi salvamarii o caută de peste 12 ore în larg.

La câteva staţiuni distanţă, în Olimp, doi muncitori au fost traşi de curenţi în larg. Doar unul a reuşit să se salveze. Celălalt, un bărbat de 55 de ani, a rămas prins între stabilopozi.

Salvamarii l-au scos pe uscat după câteva zeci de minute. A murit chiar în timpul manevrelor de resuscitare.

De la începutul sezonului estival, marea a înghiţit 11 vieţi. Salvamarii se plâng că legislaţia nu le permite să îi amendeze pe cei care ignoră avertismentele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Detalii sfâşietoare despre Ana Maria, tânăra dispărută în mare, după un gest bizar: şi-a făcut cruce şi a păşit în apă, spun martorii