Antena Meniu Search
x

Maria, o copilă de 12 ani a dispărut de 2 zile fără urmă, în Olt. Familia și Poliția cer ajutorul populației

O fetiță de 12 ani a dispărut fără urmă, din Cilieni, județul Olt. Copila a plecat de acasă de acasă în urmă cu două zile, însă nu s-a mai întors, fiind dată dispărută de familie.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 20.08.2020, 16:21

Copila a ieșit din casă în urmă cu 2 zile și nu s-a mai întors
Maria Oaie, o fetiță de 12 ani, a dispărut fără urmă - Poliția Româna
  • Maria e dispărută de 2 zile
  • Familia și părinții fac apel la populație

Astfel, poliţiştii din Olt o caută pe Maria Oaie, în vârstă de 12 ani, care a plecat voluntar de domiciliu, din localitatea Cilieni și nu s-a mai întors.

"Astăzi, 20 august a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Corabia au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 18 august a.c., Oaie Maria, în vârstă de 12 ani, a plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit. Semnalmentele tinerei: înălţime 1,40 m, aproximativ 35 de kg, față ovală, ten măsliniu, ochi verzi, păr șaten, tuns până umeri. La data plecării aceasta era îmbrăcată cu pantaloni scurti și tricou roșu. Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea fetei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție", informează polițiștii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Maria, o copilă de 12 ani a dispărut de 2 zile fără urmă, în Olt. Familia și Poliția cer ajutorul populației