Antena Meniu Search
x

Marian Godină demască un jandarm agresiv la protestul din Piața Universității

Marian Godină a prezentat pe pagina sa de Facebook o înregistrare video cu un jandarm agresiv. Scena a fost filmată la protestul din Piața Universității.

Polițistul Marian Godină a demascat un jandarm agresiv la protestul antiguvernamental din Piața Universității din București - Facebook/Marian Godină

Marian Godină a prezentat pe pagina sa de Facebook o înregistrare video cu un jandarm agresiv. Scena a fost filmată în timpul protestului antiguvernamental din Piața Universității din București.

În imaginile postate de Marian Godină, jandarmul lovește nervos, cu pumnul, mai mulți protestatari care voiau să ocupe Piața Universității.

Filmulețul de 23 de secunde îl arată mai întâi pe jandarm dând cu pumnul în capul unui protestatar vârstnic. Apoi lovește și alții de lângă prima victimă.

Polițistul Marian Godină a scris și un mesaj în postare:

Pe acelaşi subiect

”Când e nevoie de identificarea unui huligan, Jandarmeria Română cere sprijinul populației. Pe al lor îl vor identifica oare?”, a scris Godină pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Scena cu jandarmul a fost filmată când protestatarii antiguvernamentali au forțat cordonul de jandarmi pentru a ocupa străzile din Piața Universității.

Manifestanții au încercat să înlăture gardul de securitate, iar jandarmii au intervenit. A urmat o scurtă altercație.

Protestatarii au reușit, totuși, să treacă de jandarmi și să ocupe Piața Universității. Ulterior, au pornit în marș către Parlament.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Marian Godină demască un jandarm agresiv la protestul din Piața Universității