Antena Meniu Search
x

Invitaţii de nuntă inedite, cu cătuşe în loc de verighete, pentru căsătoria poliţistului Marian Godină

Marian Godină a postat pe pagina sa de Facebook imagini cu invitaţiile de la nunta sa. Fotografiile, cu totul inedite, au devenit virale.

Marian Godină a postat pe pagina sa de Facebook imagini cu invitaţiile de la nunta sa. Fotografiile, cu totul inedite, au devenit virale.

Invitaţia de nuntă a lui Marian Godină se numeşte "proces verbal" şi are cătuşe în loc de verighete.

"Cunoscându-se în împrejurări necunoscute, dar favorabile, s-au îndrăgostit iremediabil și au devenit inseparabili. Fapta este prevăzută de art. 259 din Codul Civil și este sancționată cu obligarea de a trăi împreună pentru tot restul vieții", spune textul invitaţiei.

Invitaţia de nuntă a poliţistului Mihai Godină se numeşte proces verbal

FOTO: Invitaţia de nuntă a poliţistului Mihai Godină | Sursa: Facebook/Marian Godina

În postarea de pe Facebook, Marian Godină explică şi de ce a venit cu această idee.

"Iubita mea mi-a spus că își dorește niște invitații de nuntă originale. Au ieșit cam așa. Și uite cum, deși nu mai lucrez la rutieră, o să mă apuc de împărțit din nou amenzi", spune Godină, pe pagina lui de Facebook.

Poliţistul a şters din fotografiile publicate data când va avea loc nunta. Marian Godină şi logodnica sa, Georgiana Dascălu, se vor căsători anul viitor. Naşi de cununie sunt Traian Berbeceanu şi soţia lui, Gabriela.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Inedit » Invitaţii de nuntă inedite, cu cătuşe în loc de verighete, pentru căsătoria poliţistului Marian Godină