Antena Meniu Search
x

Doi tineri din Galați au plantat cannabis în pădure, însă n-au apucat să se bucure de recoltă | Video

Doi tineri gălățeni, de 22 și 28 de ani, au amenajat o plantație de canabis în desișul pădurii, la marginea municipiului. Cumva, polițiștii au aflat de indeletnicirea lor destul de ilegală din pădure.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 15.09.2020, 17:01

Doi gălățeni plantaseră canabis în pădure
Cultură de cannabis, descoperită în pădure, la Galați - Profimedia
  • Polițiștii au aflat, cumva, de mica afacere a celor doi

Plantele de cannabis au fost sădite în luna iulie, erau înfășurate cu grijă în celofan și udate regulat. Se pare că cei doi reușiseră să obțină și o mică producție, polițiștii confiscând 30 de grame de marijuana.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Galați, au descoperit, într-o lizieră de pădure situată la marginea municipiului Galați, o cultură de cannabis. La data de 14 septembrie 2020, polițiștii de combatere a criminalității organizate împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Galați au surprins în flagrant delict doi bărbați, de 28, respectiv 22 ani. Aceștia ar fi înființat, într-o lizieră de pădure situată la marginea municipiului Galați, o cultură de cannabis la începutul lunii iulie 2020. În urma activităților, au fost ridicate 30 de grame de marijuanna și plantele de cannabis. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „trafic de droguri de risc”, în care sunt cercetați cei doi bărbați", informează autoritățile.

Față de bărbatul de 28 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Doi tineri din Galați au plantat cannabis în pădure, însă n-au apucat să se bucure de recoltă | Video