Antena Meniu Search
x

Video Mario, tânărul motociclist ucis de șoferul drogat din Drumul Taberei, a fost condus pe ultimul drum în sunetul motoarelor turate

Tânărul motociclist ucis de un șofer beat și drogat în Drumul Taberei a fost înmormântat astăzi. Cu alai de coroane şi în sunetul puternic al motoarelor, Mario a fost condus pe ultimul drum de prieteni şi familie. Băiatul de 22 de ani, care abia îşi serbase ziua de naştere, şi-a pierdut viaţa pe loc după ce șoferul drogat l-a izbit violent.

de Redactia Observator

la 15.10.2023, 15:33

Vezi și

Tânărul și-a pierdut viața într-un accident cumplit, în Sectorul 6. Mario circula regulamentar pe Bulevardul Drumul Taberei, iar la un moment dat, o maşină i-a tăiat calea de pe un drum secundar. Era prea târziu să mai evite autoturismul şi s-a izbit puternic de uşa din spate. Şoferul vinovat ar fi trebuit să cedeze trecerea, însă a ignorat semnele de circulaţie, potrivit unor surse.

Mario a murit spulberat de un șofer drogat

Motociclistul a murit pe loc. Tânărul împlinise 22 de ani luna trecută şi abia îşi luase carnetul. La aflarea veştii, a venit şi mama lui să vadă ce s-a întâmplat.

Şoferul vinovat, în vârstă de 52 de ani, a fost suprins să audă de nenorocirea pe care a provocat-o. Poliţiştii sosiţi la faţa locului l-au testat cu aparatele etilotest şi drugtest, iar rezultatele au ieşit pozitive. Bărbatul consumase amfetamină şi avea o alcoolemie de 0,68 la mie în aerul pur expirat. A fost dus la spital pentru probe de sânge şi reţinut pentru 24 e ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Mario, tânărul motociclist ucis de șoferul drogat din Drumul Taberei, a fost condus pe ultimul drum în sunetul motoarelor turate