Antena Meniu Search
x

Foto O fată de 13 ani a fost găsită în stare de șoc, într-o pădure din Vrancea, după ce a dispărut de acasă

O fată de 13 ani din comuna Vidra, judeţul Vrancea, aflată în regim de plasament, a fost găsită într-o râpă, în pădure, în stare de panică, după ce a părăsit în mod voluntar locuința unde domiciliază, fără a anunța reprezentantul legal.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 13.01.2022, 22:32

Copila a fost găsită de polițiști într-o pădure, la aproximativ 12 kilometri de Bârseşti, după ce a fost localizată pe baza telefonului.

Potrivit IPJ Vrancea, joi, a fost sesizat printr-un apel la 112 faptul că o fată în vârstă de 13 ani, din comuna Vidra, aflată în regim de plasament, a părăsit în mod voluntar locuinţa unde domiciliază, fără a anunţa reprezentantul legal.

Polițiștii au localizat-o cu ajutorul telefonului

Poliţiştii Secţiei 8 Politie Rurală Tulnici au început imediat căutările, cu sprijinul voluntarilor, iar pe parcursul acestora minora a fost localizată cu ajutorul dispozitivelor GSM.

Pe acelaşi subiect

Astfel, s-au stabilit coordonatele geografice şi implicit o arie în care se afla aceasta, respectiv în mijlocul unei păduri situată între localităţile Valea Sării, Prisaca şi Poiana.

Fata a fost găsită în stare de panică, însă fără leziuni

Doi poliţişti împreună cu un voluntar au găsit-o într-o râpă, în stare de panică, dar fără să fi suferit leziuni. Aceasta ar fi parcurs o distanţă pe albia râului Putna după care a continuat prin pădure, fiind găsită la aproximativ 12 kilometri de Bârseşti.

Adolescenta a fost preluată şi dusă într-un centru de specialitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » O fată de 13 ani a fost găsită în stare de șoc, într-o pădure din Vrancea, după ce a dispărut de acasă