Antena Meniu Search
x

"Vader" bunul prieten al lui Adi Minune, săltat de mascaţi! Făcea afaceri fabuloase cu prostituate de lux, în Occident. Fiecare fată îi dădea tribut 1000 DE EURO PE ZI

Imperiul lui Vader s-a prăbuşit! Iar asta datorită unei anchete internaţionale de proporţii, care a destructurat o afacere transfrontalieră cu prostituate de lux. Un individ de 47 de ani din Piteşti, bun prieten cu Adi Minune, care chiar i-a compus o melodie.

Vezi și

Imperiul lui Vader s-a prăbuşit! Iar asta datorită unei anchete internaţionale de proporţii, care a destructurat o afacere transfrontalieră cu prostituate de lux. Un individ de 47 de ani din Piteşti, bun prieten cu Adi Minune, care chiar i-a compus o melodie.

Marius Alexandru, zis „Vader" sau „Naşul", împreună cu alte 13 persoane, a fost reţinut de procurori pe 19 iunie pentru constituirea unui grup infracţional organizat, proxenetism şi trafic de persoane. Reţeaua de crimă organizată, coordonată de cumătrul lui Adi Minune, se ocupa cu racolarea de tinere în vederea exploatării sexuale în mai multe state europene, printre care Elveţia, Germania, Marea Britanie, Belgia, Cehia şi Spania, în zona Ibiza. Proxeneţii foloseau în afaceri metoda „Loverboy" sau „Casanova", în care femeia acceptă să fie prostituată din dragoste pentru iubit. 

Potrivit monitorizării făcute de procurorii DIICOT, gruparea s-a format în 2009, în Piteşti, dar „Vader" ar fi aderat la aceasta abia după 3 ani. Însă, în scurt timp, a devenit şeful reţelei. 

Procurorii spun că proxeneţii erau organizaţi precum mafia italiană şi făceau exact ce li se ordona. De exemplu, unul dintre ei a fost nevoit să se căsătorească cu o profesoară de limba franceză, pentru a-i câştiga încrederea. Imediat după nuntă, tânăra a fost dusă în Elveţia şi obligată să se prostitueze.  

"Proxeneţii au făcut foarte mulţi bani. Din cercetările efectuate, a rezultat faptul că suspecţii au obţinut - din activitatea infracţională - importante sume de bani, doar prin transferuri bancare obţinând suma de circa 5 milioane de euro", se afirmă în comunicatul DIICOT.

Potrivit anchetatorilor, toţi proxeneţii trăiau pe picior mare. Absolut toţi aveau vile şi maşini de lux, mergeau frecvent în străinătate şi jucau sume importante în cazinouri. Iar prostituatelor li se fixa o normă de cel puțin 1000 de euro pe zi. În caz contrar, erau ameninţate sau chiar bătute de proxeneţi. De altfel, fetele le-au povestit procurorilor prin ce au trecut.

"Am stat toți, aveam închiriate mai multe camere din același imobil, în Antwerp. Dragoș, Claudiu și Flavius ne duceau pe rând pe noi fetele la vitrine, unde stăteam de la ora 19.30 până dimineața următoare, la 08:00. Uneori ne întorceam cu trenul acasă, deoarece băieții consumau droguri și uitau să vină să ne ia de la vitrină.".

(Sursa: Interceptări dosar DIICOT)

La descinderi, anchetatorii au ridicat sute de mii de lei şi de valută, 24 laptopuri, 92 smartphone-uri, nouă tablete, 500 grame bijuterii din aur, un aparat de măcinat droguri, un pistol cu aer comprimat şi patru cartuşe de carabină deţinute ilegal şi zeci de ceasuri de lux. De asemenea, proxeneţilor li s-a pus sechestru pe două terenuri, opt autoturisme de lux estimate la 200.000 euro şi opt imobile evaluate la 1.200.000 euro. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » "Vader" bunul prieten al lui Adi Minune, săltat de mascaţi! Făcea afaceri fabuloase cu prostituate de lux, în Occident. Fiecare fată îi dădea tribut 1000 DE EURO PE ZI