Antena Meniu Search
x

Marius, un asistent medical întors bolnav din Italia, şi-a făcut o injecţie acasă şi a murit

Marius, un asistent medical întors bolnav din Italia, şi-a făcut o injecţie acasă şi a murit. Prietenii vorbesc despre sinucidere, după ce bărbatul de 49 de ani a vorbit în mai multe rânduri despre problemele de sănătate şi imposibilitatea de a le rezolva.

de Redactia Observator

la 13.05.2019, 13:12

Marius Giurea avea 49 de ani
Marius, un asistent medical întors bolnav din Italia, şi-a făcut o injecţie acasă şi a murit - Facebook

Marius, un asistent medical întors bolnav din Italia, şi-a făcut o injecţie acasă şi a murit. Prietenii vorbesc despre sinucidere, după ce bărbatul de 49 de ani a vorbit în mai multe rânduri despre problemele de sănătate şi imposibilitatea de a le rezolva.

Marius Giurea era din Găeşti şi a lucrat mulţi ani în Italia, ca asisten medical. S-a întors de curând de acolo bolnav, după cum spun apropiaţii lui, şi cu o situaţie familială tensionată. Tatăl unei fetiţe, Marius a vorbit de multe ori cu apropiaţii despre problemele lui.

Aceştia spun acum, după moartea bărbatului, că e victima a două sisteme medicale ce n-au ştiut să-l ajute. O colegă româncă din Italia a lui Marius a scris pe facebook cum acesta căra pe braţe bătrâni bolnavi în spitalul unde lucra, cum lua de pe targă suferinzii şi îi ducea mai repede la Urgenţă, cum ajuta pe oricine.

Mariana Ionescu, jurnalist la Cronica Găeştiului, a scris despre moartea lui Marius, pe care l-a cunoscut: "A lucrat ca asistent medical în România şi Italia. Era bun şi blând şi a ajutat întotdeauna oamenii. A muncit atât de mult încât s-a îmbolnăvit serios. S-a întors în ţară cu grave probleme la coloană  şi avea dureri insuportabile la picioare. 

Pe acelaşi subiect

Am stat de vorbă cu el de mai multe ori. Era dezamăgit de sistemul medical din Italia, dar şi din România. Îşi căuta drepturile şi toate uşile i se închideau în nas. Nu mai avea putere să lupte, era stresat şi la un moment dat mi-a spus că atunci când durerile se vor acutiza, se va sinucide. Am crezut că, traumatizat de dureri şi fără un tratament bun care sa-l ajute, spune prostii. 

L-am încurajat de fiecare dată, dar iată că Marius şi-a pus planul în aplicare. Conform autorităţilor, şi-a injectat în venă o substanţă necunoscută încă. Familia a observat că ceva nu este în regulă cu starea lui şi a chemat ambulanţa. Marius şi-a jucat rolul foarte bine. 

A spus că nu are nimic şi a refuzat să meargă la spital să primească ajutor. Noaptea s-a lăsat peste ochii lui şi... a plecat la îngeri.

Cu inimile frânte, zeci de apropiaţi îşi plâng prietenul postând mesaje de condoleanţe pe contul său de Facebook, devenit un altar al durerii.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Marius, un asistent medical întors bolnav din Italia, şi-a făcut o injecţie acasă şi a murit