Antena Meniu Search
x

Video Martor misterios, videocall de la locul crimei din Bucureşti. Detalii şocante din ziua în care Beatrice a fost ucisă cu drujba de patronul ei

Ies la iveală date şocante în cazul tinerei însărcinate, ucisă cu drujba de patronul magazinului unde lucra în Capitală. Un martor misterios a ajuns la locul crimei înaintea poliţiei. Dar ceea ce a urmat dă oricui fiori. În loc să sune la 112, individul şi-a sunat un prieten prin videocall ca să-i arate... cadavrul. Atenţie, urmează informaţii şi imagini cu un puternic impact emoţional!

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 27.03.2024, 15:01

Vezi și

Până la acest moment, individul nu a fost identificat şi asta pentru că, spune familia prin intermediul avocatului, procurorul care se ocupă de caz a refuzat probele depuse deja la dosar pe motiv că bărbatul nu se vede pe imaginile de pe camerele de supraveghere. Altfel spus, nici camerele din interior şi nici cele instalate în exterior nu ar fi surprins un moment în care altcineva intră în acest magazin. Motiv pentru care, acum, pe masă sunt mai multe ipoteze.

Martor misterios, videocall de la locul crimei

Ştim că, imediat după plecarea principalului suspect, cineva a intrat în acest magazin şi a făcut un videocall cu un amic, în aşa fel încât să îi arate atât cadavrul, cât şi locul crimei.

Principalul suspect a menţionat clar că, în momentul în care a mers să se predea la poliţie, a încuiat uşa magazinului. Astfel că, avem acum mai multe ipoteze. Fie, bărbatul care a intrat în magazin şi a făcut acel videocall a intrat pe uşă, iar principalul suspect nu a încuiat, de fapt, uşa. Mai există varianta ca acel bărbat misterios să fi intrat pe o altă poartă a depozitului. S-ar putea, de asemenea, să mai existe o altă intrare sau mai e ipoteza ca bărbatul respectiv să fi fost la momentul crimei în interiorul magazinului şi aşa se explică faptul că el nu a fost văzut pe camerele de supraveghere.

Pe acelaşi subiect

Indiferent de situaţie, însă, procurorul a refuzat să ia în considerare aceste probe, motivând că există în momentul de faţă suficiente probe care să contureze imaginea acestei crime.

Beatrice a fost ucisă cu drujba de patronul unui magazin din Bucureşti. Tânăra de 24 de ani era însărcinată

Reamintim că, la finalul anului trecut, într-un magazin din Bucureşti Beatrice, o tânără în vârstă de 24 de ani, care era şi însărcinată, a fost ucisă de şeful ei. Ulterior, la 20 de minute de la momentul crimei, bărbatul a mers şi s-a predat la poliţie. În acest moment, el se află în arest preventiv şi riscă până la 25 de ani de închisoare pentru omor calificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Martor misterios, videocall de la locul crimei din Bucureşti. Detalii şocante din ziua în care Beatrice a fost ucisă cu drujba de patronul ei