Antena Meniu Search
x

Martoră la incidentele cu poliția din Hunedoara: ”A intrat peste noi, eu am filmat”

O martoră la incidentele violente de sâmbătă seară din Hunedoara spune versiunea sa despre intervenția poliției. Tânăra îi acuză pe agenți că au intervenit în forță după ce l-au oprit pe iubitul prietenei sale, care nu avea asupra lui declarația pe propria răspundere.

de Redactia Observator

la 19.04.2020, 16:25

Poliția atacată de localnici în Hunedoara
Incidente violente au izbucnit sâmbătă seară în Hunedoara, după ce poliția a vrut să rețină un individ fără declarația pe propria răspundere asupra sa - Facebook
  • Martora a filmat intrarea poliției într-un apartament.
  • Polițiștii au reținut un bărbat fără declarație pe propria răspundere.

O martoră la incidentele violente de sâmbătă seară din Hunedoara spune versiunea sa despre intervenția poliției. Tânăra îi acuză pe agenți că au intervenit în forță după ce l-au oprit pe iubitul prietenei sale, care nu avea asupra lui declarația pe propria răspundere.

Roxana Popa e tânăra care a filmat momentul în care poliția a intrat în forță într-un apartament din Hunedoara pentru a reține un individ care nu avea asupra lui declarația pe propria răspundere și care s-a refugiat în acea locuință. Martora a spus propria versiune la cele întâmplate.

(Martoră): Fratele prietenei mele nu a avut declarație și l-a prins afară. Și au sărit la el să-l bată, să-l tragă, și mama lui cu sora lui s-au dus ca să-l ia de-acolo, să-l bage în casă. Și poliția a început să zbiere:”Nu-l luați, nu-l luați”. Și a început să dea cu spray peste oameni. A dat mamei lui de 50 și ceva de ani, a dat prietenei mele, a dat la fata lui omul ăla ce nu avea declarație, a dat la băiatul lui de 13 ani, la fata lui de 8 ani cu spray, în toată lumea a dat cu spray. A dat cu pistolul de 2 ori.

(Reporter): Dar a intrat și în casă?

(Martoră): Da, a intrat peste noi. Eu am filmat. Ne-am dus în casă după aia, l-am luat și am fugit în casă că aveam toți spray la ochi. Ne-am dus în casă ca să ne revenim și au intrat în casă peste noi și au zbierat: poliția, poliția! Și au spart ușa și au intrat peste noi în casă.

Tânăra, care a filmat intrarea în forță a polițiștilor în apartament, a postat înregistrarea de aproximativ 30 de secunde pe Facebook.

După ce polițiștii l-au săltat pe individul fără declarația pe propria răspundere, ei au fost atacați de alți localnici.

Reacția poliției din Hunedoara

Polițiștii hunedoreni spun că situația a degenerat după ce au oprit un individ băut, care nu avea asupra lui documentele necesare. Bărbatul a făcut scandal, iar când agenții au vrut să-l urce în dubă, au fost atacați de alți localnici.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Conform informațiilor transmise de anchetatori, 7 persoane au fost identificate și duse la audieri, după incidentele violente. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ultraj și distrugere. După ce polițiștii au primit întăriri, situația în zonă s-a calmat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Martoră la incidentele cu poliția din Hunedoara: ”A intrat peste noi, eu am filmat”