Antena Meniu Search
x

Mărturia unei prietene a studentului libian care a omorât doi oameni și o pisică: 'Se enerva foarte repede și dădea cu pumnul în orice'

O prietenă a studentului libian care a ucis doi oameni și o pisică, seara trecută, într-un bloc din București a declarat că tânărul se enerva foarte repede.

O prietenă a studentului libian care a ucis doi oameni și o pisică, seara trecută, într-un bloc din București a declarat că tânărul se enerva foarte repede.

Tânăra a precizat că a fost destul de apropiată de Ahmed Othman, în urmă cu patru ani, și că studentul libian avea probleme grave de comportament.

"Nu e omul pe care îl cunosc. Era razna, începuse să ia droguri. Eu știu asta. L-am văzut și i-am zis că nu e ok ce face. Tatăl lui era consul sau viceconsul. Avea o situație destul de bună. Au stat aici patru ani. Mai are trei surori. Nu avea o relație bună cu familia. Atunci când familia a plecat, el a zis că vrea să rămână aici că acolo nu are ce face, acolo e război", a explicat tânăra, pentru Antena 3.

Seara trecută, Ahmed Othman și-a înjunghiat mortal iubita și apoi a hăcuit o pisică pe care o avea în apartament.

Pe acelaşi subiect

"Avea probleme de comportament. Se enervează foarte repede și foarte rău. Am încercat să îl ajut să nu mai bea alcool, iar o perioadă a fost ok. Eu m-am detașat apoi. A studiat un an la Poli, a pierdut anul pentru că nu s-a dus la facultate. A trebuit să repete anul și nu l-a terminat. Nu îmi vine să cred că a făcut așa ceva", a mai povestit prietena criminalului.

Ahmed Othman este fiul unui fost diplomat din cadrul Ambasadei Libiei la Bucuresti

'Iubita lui Ahmed Othman avea grijă de el și locuiau împreună de un an'

Prietena criminalului a mai povestit că fata care era cu el îl iubea foarte mult și că de un an locuiau împreună într-un apartament închiriat.

"A întâlnit-o pe prietena lui. Era o fată care avea grijă de el, stăteau împreună și chiar păreau mai liniștiți într-un timp. E un om bun, dar aare probleme foarte mari. Ce a făcut, a făcut din disperare", a precizat tânăra.

Ea a povestit și câteva episoade în care Ahmed Othman s-a enervat și a început să lovească cu pumnul orice i-a ieșit în cale.

"O dată s-a enervat foarte tare după ce a mers să vorbească cu părinții lui, iar când a coborât din mașină a dat un pumn tare în portieră și a spart geamul Se enerva foart tare și scrâșnea din dinți. Altă dată eram la niște prieteni acasă și a dat cu pumnul într-un dulapt și l-a spart", a declarat tânăra.

În această după-amiază, Ahmed Othman a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, el fiind acuzat de omor calificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Mărturia unei prietene a studentului libian care a omorât doi oameni și o pisică: 'Se enerva foarte repede și dădea cu pumnul în orice'