Antena Meniu Search
x

Mărturia în lacrimi a tinerei bătute de iubit într-o spălătorie: 'Cine garantează pentru viaţa mea?' (Video)

Tânără bătută cu sălbăticie de fostul iubit într-o spălătorie din Ilfov a făcut un apel la autorităţile române după ce agresorul a încălcat de trei ordinul de protecţie emis de o instanţă judecătorească şi este în continuare în libertate.

Mărturia în lacrimi a tinerei bătute de iubit într-o spălătorie
Mărturia în lacrimi a tinerei bătute de iubit într-o spălătorie - Observator

Tânără bătută cu sălbăticie de fostul iubit într-o spălătorie din Ilfov a făcut un apel la autorităţile române după ce agresorul a încălcat de trei ordinul de protecţie emis de o instanţă judecătorească şi este în continuare în libertate.

În vârstă de 32 de ani, tânăra din Domneşti, judeţul Ilfov, a fost victima unei agresiuni sălbatice, totul fiind susprins de o cameră de supraveghere.

Bărbatul cu care a avut o relaţie de numai două săptămâni a ameninţat-o cu moartea şi a bătut-o crunt, chiar în interiorul spălătoriei pe care femeia o deţine.

Pe acelaşi subiect

Pentru că ordinul de protecţie pe care l-a obţinut pentru a se apăra de agresor nu a avut niciun efect, având în vedere că bărbatul l-a încălcat de mai multe ori şi este în continuare în libertate, femeia a decis să plece din ţară.

"Cum îmi asiguraţi viaţa? Cum mă asiguraţi că omul acesta nu se ţine de promisiune şi mă omoară? M-a ameninţat şi urmează să îşi pună planul în aplicare. Am fost desfigurată. Vreau să ştiu cum voi fi protejată când mă întorc în ţară", a declarat femeia.

Tânără desfigurată de fostul iubit într-o spălătorie din Ilfov

Tânăra a fost bătută de fostul iubit în urmă cu aproximativ două luni, iar totul a ieşit la iveală după ce chiar agresorul a luat imaginile surprinse de camerele de supraveghere şi s-a lăudat cu isprava sa pe Facebook.

Pe imagini se poate observa cum femeia este lovită cu sălbăticie, cu pumnii şi cu picioarele.

Sub ploaia de lovituri puternice, tânăra s-a prăbuşit pe podea, iar în cădere s-a lovit de uşa unei maşini de spălat.

Bărbatul a continuat să o lovească sălbatic cu pumnii şi cu picioarele, până ce femeia, plină de sânge, nu a mai mişcat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Mărturia în lacrimi a tinerei bătute de iubit într-o spălătorie: 'Cine garantează pentru viaţa mea?' (Video)