Antena Meniu Search
x

Mașină de poliţie, avariată de un suspect într-un dosar de trafic de droguri, la Braşov. Traficanţii vindeau stupefiantele şi cu 4.000 de lei: 7 arestări

Șapte persoane au fost arestate preventiv într-un dosar de trafic de droguri de risc şi mare risc, la Braşov. Aceştia ar fi vândut în mod repetat către consumatori din județul Brașov, cannabis, cocaină și MDMA, cu sume cuprinse între 250 de lei și 3.950 de lei. În timpul perchezițiilor, o mașină a poliției a fost avariată de un suspect.

de Redactia Observator

la 16.09.2023, 13:04

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate, împreună cu procurorii DIICOT Brașov, au făcut 5 percheziții domiciliare, în municipiul Brașov, și o acțiune de prindere în flagrant delict, urmate de alte două percheziții domiciliare, în municipiul Onești, județul Bacău, în două cauze, având ca obiect comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

"În timpul unei activități operative, una dintre persoanele bănuite ar fi refuzat să se supună somațiilor repetate ale polițiștilor și ar fi plecat cu autoturismul său, provocând avarii unei autospeciale de poliție aparținând Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, ulterior fiind oprit după aproximativ 800 de metri", arată IPJ Brașov.

Drogurile se vindeau cu sume cuprinse între 250 şi 3.950 lei

Din probele administrate a rezultat că, pe parcursul anului 2023, bănuiții ar fi comercializat, în mod repetat, către consumatori din județul Brașov, cannabis, cocaină și MDMA, cu sume cuprinse între 250 de lei și 3.950 de lei.

Pe acelaşi subiect

Ce au găsit poliţiştii în timpul percheziţiilor

În urma perchezițiilor, polițiștii au confiscat aproximativ 30 de grame de cocaină, 500 de grame de cannabis, 80 de grame de amfetamină, 44 de comprimate XTC și ketamină. De asemenea, au fost ridicate 4 telefoane mobile, două cântare digitale, 150 de lire, 960 de euro, 400 de dolari si 2.500 de lei.

La sediul DIICOT Brașov au fost duse 7 persoane bănuite. Acestea au fost reținute, iar ulterior arestate preventiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Mașină de poliţie, avariată de un suspect într-un dosar de trafic de droguri, la Braşov. Traficanţii vindeau stupefiantele şi cu 4.000 de lei: 7 arestări