Antena Meniu Search
x

Video Mașină de poliție făcută praf, după un accident teribil pe un drum din Mehedinți. Autospeciala ar fi intrat în depășire pe linia continuă

Un grav accident de circulație s-a produs, în această dimineață, pe Dealul Balota, la intrare în comuna Șimian, județul Mehedinți. O mașină de poliție ar fi intrat în depășire pe linia continuă, ciocnindu-se frontal cu un Citroen, care circula pe contrasens. Două persoane au fost rănite în urma impactului - polițistul și șoferul celeilalte mașini.

de Alin Ghiciulescu

la 16.11.2022, 12:13

Vezi și

Accidentul rutier s-a produs pe DN6, pe Dealul Balota, între o autospecială de poliție, aparținând IPJ Mehedinți ce se deplasa spre Drobeta Turnu Severin și un autoturism Citroen, care venea dinspre Drobeta Turnu Severin. Coliziunea a fost una frontală și, din primele informații, se pare că autospeciala poliției ar fi pătruns pe contrasens, depășind pe linia continuă. Autospeciala nu se afla în misiune, neavând semnalele acustice și sonore pornite. 

Mașina a fost aruncată pe celălalt sens de  mers

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Din accident, au rezultat două victime – polițistul și șoferul celeilalte mașini. În cazul polițistului a fost nevoie să fie descarcerat. Ambele victime au fost transportate la spital.

Ce spune IPJ Mehedinți

"Astăzi, 16 noiembrie, ora 09.46, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat de un bărbat cu privire la faptul că pe DN 6, în afara localității Balota, s-a produs un accident rutier, fiind implicată o autospecială de poliție. 

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier și Serviciului Criminalistic, care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că un bărbat, de 36 de ani, din orașul Strehaia, în timp ce conducea autospeciala de poliție, fiind în timpul serviciului, pe DN 6, în afara localității Balota, a efectuat manevra de depășire și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un alt bărbat pe celălalt sens de mers. Din accident, a rezultat vătămarea corporală a celor doi conducători auto, care au fost transportați la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. În cauză, se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Mașină de poliție făcută praf, după un accident teribil pe un drum din Mehedinți. Autospeciala ar fi intrat în depășire pe linia continuă