Antena Meniu Search
x

Maşină făcută praf pe strada Dacia din Bucov, după ce a izbit un gard de beton şi doi copaci. O fată de 13 ani, rănită în accident

O fată de 13 ani a fost rănită și a ajuns la spital după ce mașina în care se afla a intrat, duminică, în coliziune cu un gard din beton și doi copaci, anunță IPJ Prahova.

de Redactia Observator

la 19.11.2023, 15:43

ambulanta
Maşină făcută praf în Bucov - Shutterstock (scop ilustrativ)

"La data de 19 noiembrie a.c., în jurul orei 11⁰⁰, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Bucov. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, un bărbat de 49 ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Dacia, din comuna Bucov, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un gard din beton și doi copaci", potrivit unui comunicat de presă citat de Mediafax.

O fată de 13 ani a fost rănită

Polițiștii precizează că, în urma producerii accidentului rutier, o fată de 13 ani, pasageră în autoturism, a fost rănită și a fost dusă la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În urma testului, polițiștii au constatat că șoferul nu consumase băuturi alcoolice.

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Maşină făcută praf pe strada Dacia din Bucov, după ce a izbit un gard de beton şi doi copaci. O fată de 13 ani, rănită în accident