Antena Meniu Search
x

Video Maşină incendiată în stil mafiot la Iaşi. Momentul, surprins de o cameră de supraveghere: "A venit cu o sticlă, a stropit, a dat foc"

Atac în stil mafiot la Iaşi! Maşina unei firme de pază a fost incendiată în parcarea sediului, iar întreg momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere. Pe imagini se vede cum un individ dă foc maşinii şi în doar câteva secunde, flăcările cuprind întreaga caroserie. Din fericire, focul nu s-a extins la alte maşini şi nici la blocul de lângă. Incendiatorul nu a fost încă prins. 

de Redactia Observator

la 16.12.2023, 08:45

Vezi și

O cameră de supraveghere a surprins momentul atacului de pe strada Lacului, din Iaşi. Un individ cu glugă se plimbă printre maşinile parcate, se uită în jur de câteva ori, iar după ce se asigură că nu îl vede nimeni, scoate din buzunar o bucată de hârtie, o aprinde şi o aruncă spre maşina firmei de pază. În doar câteva secunde, flăcările cuprind întreaga caroserie. 

"Totul s-a întâmplat chiar lângă sediul firmei de pază, unde aceasta are închiriate mai multe locuri de parcare. La momentul respectiv, toate maşinile acestei firme se aflau parcate aici. Una singură a căzut însă pradă piromanului, doar că tot ceea ce a făcut a fost surprins pe camere de supraveghere din zonă", relatează Clara Mihociu, reporter Observator.

Panicaţi, oamenii au ieşit într-un suflet din bloc să vadă ce se întâmplă. Bărbatul care a pus focul nu a fost încă prins.

Martor: A venit cu o sticlă, a stropit, a dat foc.

Martor: Nu poate să ardă aşa, o bucăţică de maşină, şi restul nu.

Nu este un caz singular

În urmă cu 11 zile, un alt atac asemănător a avut loc într-un cartier din Timişoara. În toiul nopţii, maşina de serviciu a directorul general al societăţii care se ocupă de adminsitrarea pieţelor din oraş a ars aproape în totalitate, după ce un bărbat a incendiat-o cu un cocktail Molotov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Maşină incendiată în stil mafiot la Iaşi. Momentul, surprins de o cameră de supraveghere: "A venit cu o sticlă, a stropit, a dat foc"