Antena Meniu Search
x

Mașină de poliție răsturnată în București, după impactul cu alt automobil

O mașină de poliție s-a răsturnat în București, într-un accident produs duminică seară, în zona Apărătorii Patriei. Autospeciala, care era în misiune s-a ciocnit de un alt automobil.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 01.12.2019, 21:18

Mașina de poliție răsturnată în Apărătorii Patriei, București
O mașină de poliție s-a răsturnat duminică seară în București, într-un accident cu un alt automobil - Observator

O mașină de poliție s-a răsturnat în București, într-un accident produs duminică seară, în zona Apărătorii Patriei. Autospeciala cu 3 polițiști care erau în misiune, s-a ciocnit de un alt automobil.

Accidentul s-a produs în jurul orei 20.00, în intersecția dintre Șoseaua Berceni și Strada Turnu Măgurele. Potrivit Brigăzii Rutiere, mașina de poliție se deplasa ”în regim prioritar”, cu semnalele optice și acustice în funcțiune. Venea de pe Strada Turnu Măgurele, iar în intersecție a fost lovită de o altă mașină, care venea din altă direcție.

Mașina de poliție s-a răsturnat în urma impactului. Șoferul autospecialei și alți doi polițiști care erau pasageri au fost răniți ușor. Ei au fost transportați la spital. În urma accidentului, traficul a fost restricționat în zonă, pe durata cercetării făcută de echipa de anchetatori.

- Acest articol este în curs de actualizare -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Mașină de poliție răsturnată în București, după impactul cu alt automobil