Antena Meniu Search
x

Galerie foto Maşina prefectului de Olt, Mario de Mezzo, s-a aprins ca o torţă în trafic. La volan nu se afla el, ci şefa Cancelariei lui

Autoturismul prefectului de Olt, Mario de Mezzo, a luat foc, vineri, în trafic în comuna Vlădila. La volan se afla Diana Creţu, şefa Cancelariei Prefectului.

de Redactia Observator

la 30.09.2023, 08:13

Vezi și

Autoturismul prefectului de Olt, Mario de Mezzo, a ars, în proporție de 90%, la intrarea în comuna Vlădila din judeţul Olt, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit electric. La faţa locului au intervenit pompierii Detașamentului Caracal, cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD, potrivit reporter24.ro.

„La sosirea echipajelor, autoturismul ardea generalizat, iar femeia care se afla la volan în momentul izbucnirii incendiului, se afla în afara autoturismului, fără urme de traumă. Aceasta a fost asistată medical de echipajul SMURD și a refuzat transportul la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Diana Creţu este director al Cancelariei Prefectului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Maşina prefectului de Olt, Mario de Mezzo, s-a aprins ca o torţă în trafic. La volan nu se afla el, ci şefa Cancelariei lui