Antena Meniu Search
x

Copilă de 14 ani la spital, după ce tatăl ei s-a răsturnat cu mașina pe drum drept, după o depășire ratată (Video)

O fată de 14 ani a fost transportată la spital, după ce tatăl ei a ratat o depășire pe drum drept, a lovit mașina din față și apoi s-a răsturnat.

de Redactia Observator

la 27.05.2020, 19:43

O mașină s-a răsturnat la Botoșani, după o depășire ratată - foto monitorulbt.ro
  • Șoferul acuză că nu a fost lăsat să depășească
  • Fiica sa a fost transportată la spital

Șoferul care s-a răsturnat cu mașina ar fi spus că celălalt șofer nu l-ar fi lăsat să depășească, accelerând.

Accidentul a avut loc în apropiere de localitatea Cișmea, pe drumul dintre Botoşani şi Roma.

"Un bărbat de 52 de ani, aflat la volanul unui autoturism Opel Astra, s-a angajat în depăşirea unei maşini care circula în fața sa, condusă de către un bărbat de 42 de ani, însă nu a respectat distanţa și a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului, mașina bărbatului vinovat de producerea accidentului a fost proiectată într-un mal de pământ, apoi s-a răsturnat pe cupolă. Fiica șoferului, de 14 ani, pasageră în autoturism, a fost rănită", informează autoritățile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fiica șoferului fost preluată de echipajul cu medic al SMURD și transportată la spital. Video de la locul accidentului, aici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Copilă de 14 ani la spital, după ce tatăl ei s-a răsturnat cu mașina pe drum drept, după o depășire ratată (Video)