Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto Maşină spintecată în două, într-un accident zdrobitor în Oradea. Şoferul a ieşit ca prin minune teafăr dintre mormanele de fiare

Un accident rutier cumplit s-a petrecut noaptea trecută înainte de ora 23, în Oradea. Un şofer a scăpat ca prin minune după ce ar fi gonit cu peste 100 de km pe oră şi s-a înfipt într-un stâlp de metal, după ce ar fi pierdut controlul într-o curbă. Maşina a fost spintecată în două.

de Redactia Observator

la 20.03.2024 , 10:39

Totul s-a petrecut înainte de miezul nopţii. Şoferul ar fi păsat pedala acceleraţiei iar acul kilometrajului a ajuns până la aproximativ 130 de km pe oră, spun martorii. S-a înfipt cu viteză într-un stâlp metalicde protecţie, iar maşina a fost ruptă pe jumătate. Cu toate acestea, şoferul a reuşit să iasă pe picioarele lui din vehiculul distrus, teafăr, relatează ebihoreanul.

Şoferul a ieşit confuz şi ameţit din maşină, dar nevătămat

Imaginile şocante ale accidentului au apărut pe paginile de Facebook de Info Trafic din Bihor. Acolo, un alt conducător a surprins pe camera de bord momentele după petrecerea impactului teribil. Rămăşitele caroseriei au zburat 50 de metri iar specialiştii au curăţat şoseaua de combustibilul curs. Trafic a fost blocat aproape o oră.

Articolul continuă după reclamă

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, pompieri militari cu autospeciale de descarcerare grea dar și paramedicii SMURD.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Maşină spintecată în două, într-un accident zdrobitor în Oradea. Şoferul a ieşit ca prin minune teafăr dintre mormanele de fiare