Antena Meniu Search
x

Video Mașina unei familii cu doi copii mici, spulberată de un microbuz pe un drum din Brașov. Bucăți din caroserii s-au împrăştiat zeci de metri pe șosea

Accident cumplit seara trecută pe Drumul Naţional 13, în Braşov. 9 persoane, printre care şi 3 copii au ajuns la spital cu răni grave, după ce un microbuz a lovit în plin un autoturism. În urma impactului violent, bucăţi din cele două vehicule s-au împrăştiat pe zeci de metri, pe şosea. Traficul a fost blocat în zonă mai bine de o oră şi jumătate.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 14.12.2022, 07:52

Vezi și

Accidentul a avut loc puţin după ora 18:00, pe Calea Feldioarei, din municipiul Braşov. Autoturismul, în care se aflau 2 copii şi părinţii lor, încetinise pentru a vira pe o stradă secundară. A fost însă lovit violent din spate de un microbuz în care se aflau 7 pasageri. 

Claudiu Loghin - reporter Observator: Accidentul s-a petrecut pe Drumul Naţional 13, la ieşire din Braşov către Sighişoara. Microbuzul în care se aflau copii a lovit puternic, din spate, autoturismul, aflat acum pe partea cealaltă a drumului. 

A oprit să facă stânga şi a intrat în spatele lui.

Erau de la Braşov, veneau de la cumpărături şi au vrut să meargă spre casă.

Pe acelaşi subiect

Accident în Brașov. 9 oameni, printre care şi 3 copii, au ajuns la spital cu răni grave

În doar câteva minute, mai multe echipaje de salvare au ajuns la locul accidentului. Medicii au fost nevoiţi să trieze victimele, pentru ca adulţii şi copiii aflaţi în stare gravă să poată fi transportaţi cu prioritate spre spitale. 

Bogdan Dumitrescu - Ambulanţa Braşov: La faţa locului au fost găsite 11 victime, conştiente. La spital au ajuns 9 pacienţi, printre care 3 copii. 

Daniel Zontea - purtător de cuvânt IPJ Braşov: A fost întocmit un dosar penal şi cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. 

Traficul pe DN 13, în zona în care s-a petrecut accidentul, a fost complet blocat mai bine de o oră jumătate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Mașina unei familii cu doi copii mici, spulberată de un microbuz pe un drum din Brașov. Bucăți din caroserii s-au împrăştiat zeci de metri pe șosea