Antena Meniu Search
x

Maşini atacate cu pietre pe drumul dintre Constanţa şi Tulcea: 'Aveţi mare grijă!'

O şoferiţă a fost atacată cu pietre pe drumul dintre Constanţa şi Tulcea, în zona trecerii la nivel cu calea ferată dintre localităţile Tariverde şi Mihai Viteazu.

Şoferiţă atacată cu pietre pe drumul dintre Constanţa şi Tulcea: 'Aveţi mare grijă!'
Şoferiţă atacată cu pietre pe drumul dintre Constanţa şi Tulcea: 'Aveţi mare grijă!' - Facebook

O şoferiţă a fost atacată cu pietre pe drumul dintre Constanţa şi Tulcea, în zona trecerii la nivel cu calea ferată dintre localităţile Tariverde şi Mihai Viteazu.

După modelul Sineşti sau Ţăndărei, mai mulţi indivizi neidentificaţi până acum au atacat maşinile care încetineau la trecerea aflată în câmp.

Chiar dacă nu au fost înregistrate cazuri de tâlhărie până în prezent, tânăra şoferiţă atacată a precizat că acesta ar fi fost scopul celor care aruncau cu pietre de pe câmă.

"Aseară, in jurul orei 23:30,la calea ferată dintre Tariverde și Mihai Viteazul,peste 10 indivizi(de pe câmp) "bombardau",cu pietre, mașinile ce treceau. Aveti mare grija!", a scris Adelina pe Facebook.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliţiştii constănţeni au deschis o anchetă şi continuă cercetările pentru identificarea suspecţilor.

"Este vorba despre zona din dreptul unui teren extravilan, la ieşire din localitatea Tariverde. Colegii noştri efectuează verificări cu privire la cele sesizate", au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Maşini atacate cu pietre pe drumul dintre Constanţa şi Tulcea: 'Aveţi mare grijă!'