Antena Meniu Search
x

Oameni urmăriţi cu maşina şi blocaţi în trafic la Ţăndărei: 'Poliţiştii sunt mână în mână cu hoţii'

Tot mai multe cazuri de oameni urmăriţi cu maşina şi blocaţi în trafic în zona oraşului Ţăndărei din judeţul Ialomiţa încep să iasă la suprafaţă. Oamenii se plâng că hoţii ar putea fi mână în mână cu poliţiştii.

Oameni urmăriţi cu maşina şi blocaţi în trafic la Ţăndărei
Oameni urmăriţi cu maşina şi blocaţi în trafic la Ţăndărei - Arhivă

Tot mai multe cazuri de oameni urmăriţi cu maşina şi blocaţi în trafic în zona oraşului Ţăndărei din judeţul Ialomiţa încep să iasă la suprafaţă.

Oamenii se plâng că hoţii ar putea fi mână în mână cu poliţiştii.

După cazul familiei care a fost urmărită în trafic şi atacată cu pietre de mai mulţi bărbaţi care încercau să le fure toate bunurile, un alt caz a fost înregistrat la Poliţie.

O tânără a povestit cum a fost urmărită de hoţi în aceeaşi localitate, iar când a sunat la 112 pentru a cere ajutor poliţiştii au insinuat că totul nu a fost decât o şicanare în trafic.

Pe acelaşi subiect

"Conduceam o maşină închiriată spre Bucureşti când un Audi cu însemnele unei firme private de pază a încercat insistent să mă blocheze şi să mă arunce de pe şosea. Sunt un şofer extraordinar de atent, am văzut cum au venit cu viteză din spate. Am accelerat în disperare spre Slobozia şi m-au urmărit şi acolo. Nu am scăpat decât la hotel.

Am sunat poliţia şi nu am primit ajutor, ci comentarii că poate i-am şicanat în trafic sau cine ştie ce o fi. Este absolut dezgustător. Ulterior, am aflat că au fost multe cazuri de atacuri pe acel drum şi cred că hoţii sunt mână în mână cu poliţia. Am fost absolut şocată, să mi se întâmple aşa ceva în propria ţara!“, a povestit victima pentru adevarul.ro.

În minivacanţa de Sfânta Maria, o familie din Galaţi, care se întorcea de la mare, a fost atacată în zona localităţii Ţăndărei.

Oamenii au reuşit să scape singuri de atacatori şi au sunat la 112 pentru a cere ajutor. Au fost trimişi la Poliţia din altă localitate, acolo unde nu au găsit niciun poliţist.

Cazurile de tâlhărie în trafic au început în zona Sineşti, acolo unde scenariul a fost acelaşi, oamenii find urmăriţi şi atacaţi în trafic de mai mulţi hoţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Oameni urmăriţi cu maşina şi blocaţi în trafic la Ţăndărei: 'Poliţiştii sunt mână în mână cu hoţii'