Antena Meniu Search
x

Video Maşini lăsate pe jantă de activiştii de mediu, în Constanţa. În semn de protest, au dezumflat cauciucurile şi le-au lăsat şoferilor un mesaj la ştergătoare

Mai mulţi şoferi din Constanţa au avut parte de o surpriză neplăcută în această dimineaţă, când s-au trezit cu maşinile vandalizate, mai exact... lăsate pe jantă. De vină ar fi activiştii de mediu, care s-au gândit să protesteze dezumflând cauciucurile. Au vrut, astfel, să tragă un semnal de alarmă cu privire la poluarea cauzată de emisiile de dioxid de carbon.

de Redactia Observator

la 04.03.2024, 12:56

Vezi și

Formă de protest controversată din partea unor activişti de mediu din Constanţa. Aceştia au dezumflat cauciucurile la mai multe maşini şi au lăsat un mesaj pe bordurile autoturismelor prin care îşi justifică fapta. Prin această măsură dură ei vor să tragă un semnal de alarmă cu privire la poluarea cauzate de emisiile de dioxid de carbon.

Maşini lăsate pe jantă, în Constanţa. Poliţiştii caută făptaşii

În plus, aceştia au mai explicat că maşinile produc accidente şi aglomeraţie în trafic şi au sugerat că oamenii ar fi mai bine să se deplaseze pe jos, cu bicicleta sau cu transportul în comun. 

Poliţiştii fac acum cercertări şi îi caută pe activiştii de mediu care au dezumflat cauciucurile maşinilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Maşini lăsate pe jantă de activiştii de mediu, în Constanţa. În semn de protest, au dezumflat cauciucurile şi le-au lăsat şoferilor un mesaj la ştergătoare