Antena Meniu Search
x

Video Mașinile parlamentarilor, scrise cu spray-ul de protestatari: „Hoți”, „Asasini” - VIDEO

Mașinile mai multor parlamentari au fost vandalizate în curtea instituției. George Simion, liderul AUR, a încercat să scuze comportamentul acestora spunând că au fost provocați prin gesturi obscene de unii șoferi ai parlamentarilor.

de Redactia Observator

la 21.12.2021, 13:51

Vezi și

Mai multe autoturisme au fost vandalizate, în curtea Parlamentului, acolo unde protestatarii au reuşit să intre în curte şi au desenat cu spray pe caroseriile maşinilor diferite mesaje, precum ”Hoţi” şi ”Asasini!”. În parcare sunt autoturisme atât ale angajaţilor din instituţie cât şi ale parlamentarilor.

Protestatarii au intrat în forţă în curtea Parlamentului, deşi în zonă erau dispozitive de jandarmi care protejau intrările în Camera Deputaţilor şi în Senat. 

Mai multe autoturisme su fost vandalizate de către cei care au intrat în curte. Protestatarii au scris cu spray pe caroseria maşinilor. 

Mașinile unor ambasadori printre cele vandalizate

Pe acelaşi subiect

Conform unor surse Observator, protestatarii care au intrat în curtea Parlamentului au vandalizat și două mașini ale ambasadorilor Japoniei și SUA, în timpul încercării de a intra în clădire.

Aproximativ 100 de persoane care protestează faţă de introducerea certificatului verde au intrat în curtea Parlamentului și au forțat intrarea în clădire. Aceștia ar fi vandalizat mașinile ambasadorilor Japoniei și SUA în România, aflate în curtea Senatului, potrivit unor informații obținute pe surse de Observator.

Ambasadorul SUA a avut o întâlnire cu președintele Senatului, Florin Cîțu, care ulterior a plecat și a contramandat întâlnirea cu ambasadorul Japoniei. 

Ce spun liderii AUR despre actele de vandalism

În tot acest timp, co-președintele AUR George Simion și unul dintre organizatorii protestului a acuzat că șoferii parlamentarilor au arătat semne obscene către protestatari și de aceea a escaladat conflictul 

Claudiu Târziu, celălalt președinte AUR, a acuzat la rândul său că este vorba de o diversiune ca formațiunea AUR să fie scoasă vinovată. „Este o diversiune. Au fost lăsați să intre în Parlament, pentru a putea fi reprimați și pentru a se spune că partidul AUR ia cu asalt Parlamentul României. Este o prostie, nu așa se rezolvă o diversiune a autorităților”, a declarat Claudiu Târziu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Mașinile parlamentarilor, scrise cu spray-ul de protestatari: „Hoți”, „Asasini” - VIDEO