Antena Meniu Search
x

Video "Maşinile sunt praf, ireparabile". Dezastru în centrul Capitalei, după ce un BMW și un Golf s-au ciocnit pe Bulevardul Unirii

Accident cumplit, aseară, în centrul Capitalei. Două maşini s-au ciocnit violent în zona Bibliotecii Naţionale, după ce unul dintre şoferi a vrut să facă o manevră interzisă şi nu s-a asigurat. Impactul a fost atât de puternic, încât unul dintre autoturisme a fost proiectat peste scuarul de pe mijlocul şoselei, pe sensul opus, iar cealaltă a lovit doi copaci pe care i-a smuls din rădăcini. 

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 16.06.2023, 09:27

Vezi și

Accidentul a avut loc după miezul nopţii, pe Bulevardul Unirii. Unul dintre şoferi, în vârstă de 22 de ani, a vrut să se încadreze pe banda destinată autobuzului, însă nu s-a asigurat. A fost lovit din plin de o maşină condusă de un tânăr de 25 de ani, care ar fi circulat cu viteză. 

Tânăr: Ei mergeau pe aceeaşi bandă, au  schimbat banda la un moment dat, BMW-ul şi-a ţinut banda, iar Golful ar fi intrat în el cu viteză. 

Reporter: Aveau viteză?

Tânăr: Da, aveau viteză.

Pe acelaşi subiect

Amblele maşini au fost proiectate la câţiva metri distanţă. 

Doi copaci au fost scoși din rădăcini

Ana Grigore, reporter Observator: Impactul a fost atât de puternic încât copacii au fost scoşi din rădăcină, iar una dintre maşini a ajus pe celalalt sens de mers.

Tânăr: S-a auzit o bubuitură foarte mare. 

Ca prin minune, tinerii s-au ales doar cu câteva zgârieturi şi au refuzat transportaul la spital. 

Tânăr: Şoferii sunt ok, maşinile sunt praf, ireparabile. 

Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » "Maşinile sunt praf, ireparabile". Dezastru în centrul Capitalei, după ce un BMW și un Golf s-au ciocnit pe Bulevardul Unirii