Antena Meniu Search
x

Video Matteo Politi, falsul chirurg cu 8 clase care a mutilat mai multe vedete din România, de negăsit. Înainte de condamnare se distra în Hong Kong

România a mai pierdut un condamnat! Falsul chirurg estetician Matteo Politi, ospătarul care a operat şi mutilat mai multe femei la Bucureşti, a fost trimis aproape patru ani la închisoare de judecători, dar este de negăsit. 

de Redactia Observator

la 15.03.2023, 20:57

Vezi și

Sub numele de Matthew Mode, falsul medic estetician cu opt clase a operat 28 de femei în cinci clinici private, deşi nu avea dreptul să profeseze în România. Într-un interviu în exclusivitate pentru Observator, nega totul.

Reporter: Domnule Politi, câte clase aveţi?

Matteo Politi​: Am bacalaureatul şi diplomă de medicină, medicină generală. Când termini medicină, trebuie să te specializezi, cum se zice în România, rezidențiat. Eu am făcut cursuri de chirurgie cosmetică, trei ani și jumate. Sunt cursuri de implant mamar, minilifting facial, abdominoplastie.

Falsul medic era omul bun la toate, chiar şi la înşelătorii

Prin sala de operaţie a falsului medic au trecut şi vedete de la noi: implanturi mamare, rinoplastii şi operaţii de mărire a buzelor.

Pacientă: Am fost plimbată în foarte multe clinici, să-mi urmărească evoluţia de după operaţie, până la un moment dat când a spus că există o soluţie de remediere a nasului şi că trebuie să facă rost de acest remediu. Era nevoie pentru că am rămas cu o gaură evident vizibilă pe catilagiul vârfului nasului. 

Pacientă: Mi-a spus preţul care ar fi pentru o mărire de sâni, undeva la 3.200 - 35.500 de euro.

Un lucru simplu l-a dat de gol: o asistentă medicală a povestit că nu ştia nici măcar să-şi pună mănuşile chirurgicale. 

După declanşarea anchetei, italianul a încercat să fugă din România, dar a fost prins în februarie 2019 într-un tren în vama Curtici. Arestat preventiv o perioadă, a fost eliberat apoi. Acum este de negăsit. Procurorii urmează să obţină un mandat european de arestare şi să îl dea în urmărire internaţională. Ultima postare a italianului pe reţelele de socializare este din ajunul Crăciunului, când le ura prietenilor Crăciun fericit din Hong Kong.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Matteo Politi, falsul chirurg cu 8 clase care a mutilat mai multe vedete din România, de negăsit. Înainte de condamnare se distra în Hong Kong