Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Mecanicul auto al vloggerului Selly şi al altor vedete, săltat de mascaţi. Pretindea sume uriaşe, apoi uita de reparaţii

Din maşinile de lux, direct în duba mascaţilor, aşa-numitul "Mecanic al vedetelor" a fost săltat de mascaţi de la domiciliul său luni dimineaţă. Şi asta după ce mai mulţi clienţi au depus plângere împotriva lui. Bărbatul de 39 de ani ar fi încasat sume imense pentru a repara bolizi de lux în atelierul său din Ilfov, dar nu a realizat niciodată lucrările. 

de Denisa Dicu

la 04.09.2024 , 13:23

Infracţiuni de înşelăciune, furt, abuz de încredere şi nu în ultimul rând conducerea unui vehicul fără permis de conducere, acestea sunt acuzaţiile care i se aduc unui bărbat în vârstă de 39 de ani din Ilfov, cunoscut în lumea mondenă ca fiind mecanicul vedetelor. Potrivit anchetatorilor, timp de 3 ani acesta a indus în eroare 23 de persoane care apelau la serviciile atelierului său auto şi practic e promitea că le va repara autoturismele de lux, însă acest lucru nu se întâmpla şi astfel oamenii rămâneau fără banii pe care îi plăteau în avans pentru reparaţii.

De asemenea, rămâneau şi cu bolizii de lux în continuare defecţi. Potrivit unor surse din anchetă, printre persoanele vătămare care au depus plângeri penale pe numele bărbatului se numără un om de afaceri, o cunoscută cântăreaţă, respectic Rodica Creţu şi vloggerul Selly. Poliţiştii care l-au săltat pe mecanicul auto şi acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, iar după ce a fost prezentat în faţa magistraţilor a fost şi arestat pentru următoarele 30 de zile.

Vezi și
Denisa Dicu Like
Întrebarea zilei
Putea fi evitată tragedia provocată de inundațiile din Galați?
Observator » Evenimente » Mecanicul auto al vloggerului Selly şi al altor vedete, săltat de mascaţi. Pretindea sume uriaşe, apoi uita de reparaţii