Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mecanicul care a deraiat utilajul CFR în Dâmboviţa era beat. Doi răniţi la spital

Poliţiştii informează că mecanicul utilajului CFR care a deraiat în zona localităţii dâmboviţene Titu, avea o alcoolemie 0,80 mg/l. Potrivit IPJ Dâmboviţa, se efectuează cercetări pentru infracţiunile de accident de cale ferată şi vătămare corporală din culpă.

de Redactia Observator

la 16.08.2018 , 15:23

Poliţiştii informează că mecanicul utilajului CFR care a deraiat în zona localităţii dâmboviţene Titu, avea o alcoolemie 0,80 mg/l.

Potrivit IPJ Dâmboviţa, se efectuează cercetări pentru infracţiunile de accident de cale ferată şi vătămare corporală din culpă.

"În data de 16.08.2018, în jurul orei 12,26, a fost semnalat prin 112 faptul că în zona Hălţii C.F.Boteni un utilaj (UAM) CFR de întreţinere linii de cale ferată a deraiat rezultând şi rănirea a doi lucrători CFR. (...) În urma testării cu etilotestul, s-a stabilit faptul că mecanicul UAM a consumat alcool având o concentraţie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat", precizează IPJ Dâmboviţa.

Articolul continuă după reclamă

Cei doi răniţi sunt un bărbat de 45 ani, revizor de cale ferată, care a fost transportat cu elicopterul SMURD la Bucureşti şi un altul de 46 de ani, revizor de cale, care a fost transportat la UPU Titu.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Mecanicul care a deraiat utilajul CFR în Dâmboviţa era beat. Doi răniţi la spital