Antena Meniu Search
x

Un medic din Iaşi premiat pentru vaccinări anti COVID record a fost reţinut pentru imunizare la chiuvetă

Caz incredibil la Iaşi. Un medic din familie care fost premiat de prefect pentru numărul mare de vaccinuri anti COVID administrate a fost reţinut pentru imunizare la chiuvetă. Totul a fost descoperit în urma unor percheziţii efectuate în Iaşi şi Neamţ. În acest caz au mai fost reţinuţi şi alţi medici şi asistente.

de Redactia Observator

la 17.01.2022, 15:37

Vezi și

Anchetatorii susțin că medicii solicitau între 100 și 250 de euro pentru un certificat care să ateste că persoanele respective era imunizate. În realitate era vorba despre vaccinare fictivă. Unul dintre cei trei medici anchetați în acest dosar avea cabinet în comuna Ciohorăni, din județul Iași. Dintre cei patru medici de familie de acolo, doar acest medic anchetat pentru fals informatic și luare de mită vaccina împotriva Covid-19.

Potrivit primarului din localitate doar 30 de pacienți au fost imunizați la cabinetul său. Însă în luna noiembrie medicul reținut a fost premiat de prefectul județului Iași pentru numărul mare de doze de vaccin administrate: 1200 de doze. Se afla pe unul dintre primele locuri privind administrarea de vaccin anti Covid-19. Așadar vorbim de vaccinare la chiuvetă pentru un număr foarte mare de persoane. De altfel oamenii din localitate susțin că medicul nu ar fi promovat în realitate nicio formă de vaccinare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un medic din Iaşi premiat pentru vaccinări anti COVID record a fost reţinut pentru imunizare la chiuvetă