Antena Meniu Search
x

Video Medicii au două ipoteze în cazul studentului italian mort în Arad. S-a prăbuşit pe terenul de fotbal, deşi apropiaţii nu îl ştiau cu vreo afecţiune

Încă un caz medical neobişnuit: un student italian a murit inexplicabil pe terenul de fotbal! Tânărul de 26 de ani era la meci cu mai mulţi prieteni când a căzut brusc din picioare. Băiatul studia stomatologia la facultatea din Arad, iar colegii nu ştiu să fi avut probleme de sănătate, ba chiar spun că avea o condiţie fizică bună. 

de Redactia Observator

la 06.03.2024, 20:53

Vezi și

Romano Domenico venise din Sicilia pentru a studia stomatologia la Arad. Era în ultimul an de facultate. Seara trecută, băiatul juca fotbal cu prietenii lui. La un moment dat, s-a prăbuşit din senin pe teren. Colegii au sunat la 112, însă medicii nu l au mai putut salva. 

Ruxandra Klein, purtătoare de cuvânt ISU Arad: La sosirea echipajului medical, persoana, un bărbat în vârstă de 26 de ani, era în stare de inconştienţă, fiind în stop cardiorespirator. În ciuda tuturor eforturilor depuse de către echipaj, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare. 

Apropiaţii nu ştiu ca Domenico să fi avut  afecţiuni medicale şi nu îşi revin din şoc

Cristian Benţe, prorector Universitatea de Vest "Vasile Goldiș" Arad: Era un băiat serios, care într-adevăr frecventa cu regularitate cursurile, seminariile şi laboratoarele.

Pe acelaşi subiect

Autopsia va stabili cu exactitate cauzele morţii tânărului italian. Infarctul este tot mai frecvent la tineri, iar o afecţiune cardică în rândul lor este de cele mai multe ori asimptomatică. Medicii nu exlusd totuşi un posibil consum de substanţe interzise. 

Adina Pop Moldovan, şefa secţiei de cardiologie Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad: Referitor la moartea subită la tineri, cea mai frecventă cauză ar fi tulburările de ritm care, de obicei, nu putem să le descoperim înainte. Sunt şi boli genetice.

Parintii studentului sunt aşteptaţi să vină în ţară pentru a prelua trupul neînsufleţiti

Între timp, în Vâlcea, apropiaţii celebrei voleibaliste Ruxandra Dumitrescu au condus-o pe ultimul drum. Sportiva de 46 de ani a murit acasă în timp ce se uita la un serial împreună cu fiul ei de 13 ani. De altfel băiatul  a bătut la uşile vecinilor, iar unul dintre ei i-a făcut masaj cardiac până la sosirea medicilor. Din păcate nu a mai putu fi salvată. Sportiva a reprezentat România la campionatul mondial din Brazilia în 1994 şi a cucerit 15 trofee în Grecia, unde a devenit un simbol al  celebrei echipe Panatinaikos Atena.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Medicii au două ipoteze în cazul studentului italian mort în Arad. S-a prăbuşit pe terenul de fotbal, deşi apropiaţii nu îl ştiau cu vreo afecţiune