Antena Meniu Search
x

Medicii din Piatra Neamț au sunat de patru ori la 112. Primul apel a fost preluat de operatorul STS în 4 secunde

Serviciul de Telecomunicații Speciale a anunțat că sâmbătă au fost primite patru apeluri la 112 pentru anunțarea incendiului de la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Piatra Neamț.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 16.11.2020, 14:09

Medicii din Piatra Neamț au sunat de patru ori la 112. Primul apel a fost preluat de operatorul STS în 4 secunde - Exploziv TV Neamț
  • STS: Incendiul a fost anunțat de către un angajat care face parte din personalul medical al spitalului.
  • Primul apel a fost preluat de operatorul STS în 4 secunde.

Potrivit STS, primul apel la 112 a fost înregistrat la ora 18.46.

„În data de 14 noiembrie a.c., la Centrul 112 Neamț s-au înregistrat patru apeluri de urgență, primul fiind inițiat la ora 18:46 și preluat de operatorul STS al 112 în 4 secunde.

Apelul a fost procesat și indexat, conform metodologiei privind cooperarea agențiilor specializate de intervenție și a fost transferat către ISU Neamț, Poliție, Ambulanță și Jandarmerie”, au transmis reprezentanții STS, într-un răspuns remis Mediafax.

Conform acestora, incendiul a fost anunțat de către un angajat care face parte din personalul medical al spitalului.

În timpul incendiului de la secția ATI a Spitalului Județean din Piatra Neamț au murit 10 persoane, pacienți intubați, bolnavi de Covid 19.

Unul dintre medicii care a încercat să-i salveze pe pacienți a suferit numeroase arsuri și a fost transportat pentru tratament la un spital din Belgia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Medicii din Piatra Neamț au sunat de patru ori la 112. Primul apel a fost preluat de operatorul STS în 4 secunde