Antena Meniu Search
x

Video Medicii i-au amputat piciorul lui Raul. Tânărul de 24 de ani și soția lui au fost spulberați de un BMW la Baia Mare

Destin crunt pentru doi tineri proaspăt căsătoriți. Sâmbătă, Raul și Denisa se aflau într-o stație de autobuz din Baia Mare când au fost spuberați de un BMW scăpat de sub control. În timp ce fata a murit la câteva zile după accident, soțul ei, se luptă acum pentru viaţă. Astăzi, medicii de la UPU Cluj i-au amputat piciorul drept și spun că este în stare stabilă.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.07.2021, 12:50

Medicii i-au amputat piciorul lui Raul. Tânărul de 24 de ani și soția lui au fost spulberați de un BMW la Baia Mare

"Tânărul de 24 de ani a fost supus mai multor intervenții chirurgicale. Colegii mei din echipa multidisciplinară au încercat să-i salveze piciorul, dar, din păcate, leziunile au fost mult prea grave și, astăzi, s-a intervenit pentru amputarea membrului. El este în stare stabilă și va fi monitorizat în continuare pe secția de Terapie Intensivă", a declarat pentru Observator purtătorul de cuvânt la UPU Cluj, Flavia Topan.

Denisa a murit după două zile, la spital

Denisa, soția lui Raul, a murit în noaptea de luni spre marți, la spital. Tânăra își pierduse un picior în urma teribilului accident. Medicii au făcut tot posibilul pentru a o salva, însă eforturile lor au fost în zadar. Sâmbătă, fata a fost adusă în comă la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, iar medicii i-au amputat piciorul. Duminică, tânăra a intrat de două ori în stop cardio-respirator, fiind resuscitată, iar în naoptea de luni spre marți, s-a stins.

Potrivit ultimelor informații, șoferul care i-a accidentat pe cei doi tineri în stația de autobuz mai fusese amendat de polițiști. De trei ori. O dată pentru viteză, a doua oară pentru că nu avea actele la el, iar a treia oară, polițiștii l-au amendat și i-au suspendat pentru depășire ilegală.

Pe acelaşi subiect

Tânărul de 24 de ani, reținut după accident, a fost pus în libertate marți, în ziua în care Denisa a murit. Decizia judecătorilor ca tânărul să fie cercetat în libertate a fost contestată, deja, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare.

Băimărenii protestează față de decizia judecătorilor

Nemulţumiţi că șoferul a fost pus în libertate, zeci de băimăreni au depus, marți seară, candele aprinse pe treptele Tribunalului București. Un nou protest, autorizat de primărie, a fost anunțat pentru astăzi, la ora 19.00 până la ora 22.30. Autorizația este valabilă până în 10 iulie.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterii Observator Simona Vasiac și Alex Prunean -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Medicii i-au amputat piciorul lui Raul. Tânărul de 24 de ani și soția lui au fost spulberați de un BMW la Baia Mare