Antena Meniu Search
x

Video Medicul acuzat că refolosea dispozitive cardiace recuperate de la persoane decedate, eliberat din închisoare. Dan Tesloianu, plasat în arest la domiciliu

Medicul acuzat că refolosea dispozitive cardiace recuperate de la persoane decedate a ieşit din închisoare şi a fost plasat în arest la domiciliu.

de Redactia Observator

la 13.05.2023, 08:09

Vezi și

Dan Tesloianu, medic la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi, a fost reţinut pe 18 februarie în dosarul refolosirii stimulatoarelor cardiace şi de atunci a stat în arest preventiv. Medicul este acuzat că, încă din 2017, a montat cel puţin 238 de astfel de dispozitive, unele fiind recuperate de la persoane decedate, altele fără a li se cunoaşte provenienţa.

Parchetul General a anunţat că a extins urmărirea penală faţă de doi medici şi un fost manager de spital, în cazul stimulatoarelor cardiace prelevate de la cadavre. Procurorii au instituit sechestru pe mai multe bunuri şi sume de bani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Medicul acuzat că refolosea dispozitive cardiace recuperate de la persoane decedate, eliberat din închisoare. Dan Tesloianu, plasat în arest la domiciliu