Antena Meniu Search
x

O menajeră l-a "curăţat" pe un bărbat din Baia Mare de 5.000 de lei, făcându-i curat în casă

O tânără în vârstă de 26 de ani, care îi facea curat în casă unui bărbat din Baia Mare a cedat tentaţiei şi a plecat acasă cu un telefon în valoare de aproximativ 5.000 de lei.

O menajeră a făcut curatenie atât de bine, încât a plecat acasă cu telefonul proprietarului, în valoare de 5.000 de lei

O tânără în vârstă de 26 de ani, care îi facea curat în casă unui bărbat din Baia Mare a cedat tentaţiei şi a plecat acasă cu un telefon în valoare de aproximativ 5.000 de lei.

Proprietarul avea toată încrederea în tânăra respectivă şi era foarte mulţumit cum lucrează, fiindu-i greu să le spună poliţiştilor că este posibil ca ea să-i fi furat telefonul.

Menajera i-a furat telefonul în valoare de aproape 5.000 de lei

Politistii informează că deja au identificat-o deja pe tanara care a sustras telefonul mobil şi este vorba despre menajera respectivă.

La inceputul acestei saptamani baimareanul i-a sesizat pe politistii de investigatii criminale Baia Mare ca a ramas fara telefonul mobil. Primele cercetari au relevat ca banuita de comiterea faptei este o persoana care venea periodic sa-i faca curatenie si careia i-a acordat toata increderea, desi stia foarte putine lucruri despre ea.

Pista pe care au pornit politistii in momentul in care au inceput sa investigheze cazul a fost una corecta, documentarile acestora conducandu-i la identificarea autoarei furtului: o tanara de 26 de ani din municipiu.

Aceasta este acum cercetata de politisti sub aspectul comiterii infractiunii de furt, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masuri legale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » O menajeră l-a "curăţat" pe un bărbat din Baia Mare de 5.000 de lei, făcându-i curat în casă