Antena Meniu Search
x

Mesajul Papei Francisc către jurnaliştii care l-au însoţit în avion: 'Vremea nu va fi de partea noastră'

Papa Francisc a vorbit, în urmă cu câteva minute, cu jurnaliştii din avionul care îl duce spre România. Suveranul i-a anunţat pe jurnalişti că 'vremea nu va fi de partea noastră' şi le-a mulţumit că a călătorit alături de el.

de Redactia Observator

la 31.05.2019, 11:17

Vezi și

Papa Francisc a vorbit, în urmă cu câteva minute, cu jurnaliştii din avionul care îl duce spre România.

Suveranul i-a anunţat pe jurnalişti că 'vremea nu va fi de partea noastră' şi le-a mulţumit că a călătorit alături de el.

'Bună ziua. Vă mulţumesc că m-aţi însoţit în această călătorie. Ne-au anunţat că vremea nu va fi de partea noastră, că va ploua. Să sperăm că se va întâmpla la fel ca în Bulgaria, atunci când au spus acelaşi lucru, dar a fost bine. Vă mulţumesc pentru munca voastră şi pentru că aţi fost alături de noi. Mulţumesc!', a fost mesajul transmis de Papa Francisc jurnaliştilor care l-au însoţit în avion.

- informaţii în curs de actualizare -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Evenimente » Mesajul Papei Francisc către jurnaliştii care l-au însoţit în avion: 'Vremea nu va fi de partea noastră'