Antena Meniu Search
x

E jale într-un sat din Mehedinţi, după ce părintele Dumitru s-a stins fulgerător, la doar 49 de ani

E jale într-un sat din Mehedinţi, după ce părintele Dumitru s-a stins fulgerător, la doar 49 de ani. Preotul a murit într-un accident în Croaţia, în maşină cu el fiind mama şi fiul lui.

de Redactia Observator

la 19.02.2019, 14:34

Dumitru Armanca avea 49 de ani
E jale într-un sat din Mehedinţi, după ce părintele Dumitru s-a stins fulgerător, la doar 49 de ani - Facebook

E jale într-un sat din Mehedinţi, după ce părintele Dumitru s-a stins fulgerător, la doar 49 de ani. Preotul a murit într-un accident în Croaţia, în maşină cu el fiind mama şi fiul lui.

Dumitru Armanca e plâns de toţi sătenii din Jidoştiţa, a cărei parohie o păstorea. Sute de mesaje de condoleanţe curg pe contul de Facebook al preotului, un om extraordinat de iubit de către toţi cei care l-au cunoscut. "Am pierdut astazi un om drag sufletului meu, am pierdut omul care m-a ascultat atunci cand am avut de spus ceva, am pierdut omul care m-a povatuit atunci cand i-am cerut sfatul, am pierdut parintele din satul nostru, am pierdut omul pe care , eu unul, nu l-am vazut suparat niciodata, mereu zambitor, prietenos si dornic sa-ti fie de folos in vreun fel, ramai cu bine Parinte Armanca Dumitru :(((((((", a scris un apropiat.

"A iubit oamenii cum puțini sunt pe lume, a iubit viața și n-a cunoscut odihnă pentru a face viața mai frumoasă și semenilor săi. Voi păstra curată și întreagă amintirea unui om și prieten de o mare discreție, căldură sufletească și generozitate.

Aveam atâtea planuri de pus în aplicare împreună, din păcate " Părinte " de azi nu ne vom mai putea sfătuii împreună. Dumnezeu să te odihnească om deosebit !!! 😭😭😭

Pe acelaşi subiect

Sincere condoleanțe și întreaga compasiune transmit familiei greu încercate !", este un alt mesaj.

Accidentul în care şi-a găsit sfârşitul preotul Dumitru Armanca, din Jidoştiţa, Mehedinţi, a avut loc marţi seara, în jurul orei 17, la scurtă vreme după ce acesta intrase în Croaţia, din Serbia. 

La volanul unui VW Passat, preotul a frânat brusc, scrie index.hr. În acel moment, maşina condusă de preot a fost lovită de un micrbuz în care călătoreau 7 cetăţeni sârbi.

Părintele Dumitru a murit pe loc, la impact, în vreme ce mama lui, care călătorea pe scaunul din dreapta, a suferit răni foarte grave, fiind transportată la spitalul din Vinkovic. Fiul preotului a scăpat cu răni uşoare, la fel şi cei şase sârbi din microbuz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » E jale într-un sat din Mehedinţi, după ce părintele Dumitru s-a stins fulgerător, la doar 49 de ani