Antena Meniu Search
x

Mesaje SFÂȘIETOARE după tragedia de la nuntă! Cine este tânăra de 18 ani care a murit - GALERIE FOTO

Prietenii tinerei de 18 ani care a murit în urma groaznicului accident rutier produs în timpul unei nunți au postat sute de mesaje sfâșietoare pe Facebook. Florentina și-a pierdut viața după ce mașina pe care o conducea s-a izbit violent de un copac și s-a răsturnat.

Prietenii tinerei de 18 ani care a murit în urma groaznicului accident rutier produs în timpul unei nunți au postat sute de mesaje sfâșietoare pe Facebook.

Florentina și-a pierdut viața după ce mașina pe care o conducea s-a izbit violent de un copac și s-a răsturnat.

"De ce viața poate fi uneori mult prea nedreaptă? Nici acum nu pot să realizez. Adio Floricico. Nu te vom uita niciodată. Dumnezeu să te aibă în pace!", a scris Mihai.

"Nu o să te uităm niciodată,Floricica noastră.😭😭Și chiar când credeam că o să ne revedem, Dumnezeu te-a luat de printre noi😔😔Îmi era atât de dor de tine și acum știu că doar în poze te mai pot vedea. Scumpa noastră, ai fost o persoană minunată, mereu plină de energie, aveai toată viața înainte, ai plecat prea repede. Dumnezeu să aibă grijă de tine acolo sus, îngerașule!", a fost și mesajul Alinei.

Floretina Stoica și-a pierdut viața, noaptea trecută, într-un groaznic accident rutier produs chiar în timpul unei nunți. Fata furase mireasa alături de câțiva prieteni și se întorcea de la discoteca unde au dus-o pe aceasta când a scăpat mașina de sub control.

VEZI ȘI: Povestea tinerei care și-a pierdut viața în urma tragediei de la nuntă! Florentina avea numai 18 ani - GALERIE FOTO

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Mesaje SFÂȘIETOARE după tragedia de la nuntă! Cine este tânăra de 18 ani care a murit - GALERIE FOTO