Antena Meniu Search
x

Povestea tinerei care și-a pierdut viața în urma tragediei de la nuntă! Florentina avea numai 18 ani - GALERIE FOTO

Florentina Stoica, în vârstă de 18 ani, este tânăra care, noaptea trecută, a murit într-un groaznic accident rutier produs în timpul unei nunți. Alături de mai mulți prieteni, Florentina a furat mireasa și au mers într-o discotecă pentru a petrece câteva minute.

Florentina Stoica, în vârstă de 18 ani, este tânăra care, noaptea trecută, a murit într-un groaznic accident rutier produs în timpul unei nunți.

Alături de mai mulți prieteni, Florentina a furat mireasa și au mers într-o discotecă pentru a petrece câteva minute.

La întoarcere, Florentina s-a urcat la volanul mașinii sale și a pornit spre localul unde era organizată nunta. Pe drum, la intrare în localitatea Smârdan, tânăra a pierdut controlul volanului, iar mașina scăpată de sub control s-a izbit de un copac și apoi s-a răsturnat.

Florentina a murit pe loc, în timp ce o altă tânără, în vârstă de 19 ani, a ajuns în stare gravă la spital. Prietenii fetelor au oprit pentru a le acorda primele îngrijiri medicale și au sunat la numărul unic de urgență 112, însă nici medicii sosiți la locul tragediei nu au mai putut face nimic pentru a o readuce la viață pe Florentina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Povestea tinerei care și-a pierdut viața în urma tragediei de la nuntă! Florentina avea numai 18 ani - GALERIE FOTO